knutselbox voor kinderen bestellen

Knutselbox voor kinderen bestellen via Little Creations

Het is niet altijd makkelijk om kinderen thuis te vermaken. Vooral nu het weer omslaat en naar buiten gaan niet altijd mogelijk is, zit er niets anders op om met kinderen binnen activiteiten te ondernemen . Vroeger ging ik altijd knutselen en dit vind ik nog steeds heel leuk om met mijn eigen kinderen te doen. Maar wat doe je als je zelf niet heel creatief bent, maar de kinderen wel willen knutselen? Juist, dan bestel je een knutselbox voor kinderen!

Little Creations

In deze tijd dat alles thuisbezorgd wordt, hebben vriendinnen Dinja en Marlies een ontzettend leuk concept bedacht; Little Creations. Dé complete knutselbox voor kinderen gewoon bij je thuis bezorgd. Ideaal voor kinderen die van knutselen houden, maar waarvan papa of mama niet heel creatief zijn. De box is gevuld met alle benodigdheden precies op maat. Zo hebben de vriendinnen ook gedacht aan het aspect duurzaamheid door zoveel mogelijk verspilling tegen te gaan.

knutselbox voor kinderen bestellen

Knutselbox voor kinderen

Elke maand zijn er vier verschillende knutselboxen te krijgen. Twee soorten original boxen en twee thema boxen. Beide in de leeftijdscategoriën 3+ en 6+, aangepast op de moeilijkheid van de knutselprojectjes.

Als themabox kun je deze maand bijvoorbeeld kiezen uit de knutselbox halloween. In elke box vind je, naast alle benodigdheden, een bijbehorende instructiekaart waarop je stap voor stap uitleg krijgt wat je moet doen. Zo kan echt iedereen uit de voeten met de leuke knutselwerkjes.

Bekijk ook deze herfst knutsel inspiratie

Onze ervaring

Wij kregen een original box in de leeftijd 3+ van Little Creations en ik ben ontzettend enthousiast. Over het concept, maar ook over de inhoud. De knutselspullen zijn van een hoogwaardig materiaal en goed te verwerken. Daarnaast zitten er duidelijke instructiekaarten bij, zodat je precies weet wat je moet doen. Ook Wisse was dol enthousiast. Hij kon niet kiezen met welk knutselpakket hij als eerste wilde beginnen. Het liefste deed hij ze allemaal tegelijk.

.

Wil je ook een knutselbox bestellen? Dat kan heel eenvoudig én eenmalig. Je zit dus niet vast aan een abonnement. Zo kun je het gerust een keertje proberen of natuurlijk cadeau doen. Knutselen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

16 gedachten over “Knutselbox voor kinderen bestellen via Little Creations

  1. Wat ziet dit er super lek uit. Mijn dochter doet niks liever dan hele dagen knutselen dus die zou dit super leuk vinden

  2. Wat ontzettend leuk zeg! Ik ga dit artikel even doorsturen naar mijn nicht. Zij heeft kinderen die graag knutselen maar zij weet vaak niet wat ze kunnen knutselen. Ik denk dat ze hier heel blij van gaat worden.

  3. Wat een leuk concept voor moeders die niet zo van het knutselen zijn of het uitzoeken wat te maken. Ik weet alleen niet dat ik direct zo iets zou doen. Ik vind het een toffe uitdaging om alles zelf bij elkaar op te zoeken voor mijn zoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *