het bestellen van maaltijdboxen, educatieve spellenboxen en knutselboxen. Het is écht iets van deze tijd. Eerlijk? Ik vind ze ideaal! Geen verspilling, handige voorbeelden en gewoon gelijk alles handig bij elkaar. We zijn hier thuis ook fan van de knutselboxen. Een tijdje geleden gingen we al aan de slag met de knutselbox voor kinderen van Little Creations, toen ze nog niet zo lang bestonden. Maar in de tussentijd hebben ze niet stil gezeten en hebben ze veel meer soorten knutelboxen ontworpen. We delen graag nogmaals onze ervaring en vertellen je meer over de soorten knutselboxen die inmiddels op de markt zijn.

Knutselboxen voor kinderen

De knutselboxen voor kinderen zijn gericht op kinderen van verschillende leeftijden. Op alle leeftijden is het super leuk om te knutselen en met creativiteit aan de slag te gaan. In de box zitten materialen en benodigdheden afgestemd op de leeftijd en moeilijkheid van de box.

In de 3+ knutselbox zitten knutselactiviteiten geschikt voor kinderen in de leeftijd tussen de 3-6 jaar. Met wisselende thema’s en steeds weer nieuwe activiteiten is het elke keer weer leuk om een nieuwe box te bestellen en ontvangen. Een lentebox, natuurbox of pinkbox. En nu de herfst aangebroken is, is het natuurlijk super leuk om leuke herfst knutselwerkjes uit de herfstbox te maken. Wij gingen lekker aan de slag zoals je ziet.

Zijn je kinderen weer een stukje ouder, dan zijn er ook nog de 6+ knutselboxen voor kinderen tussen de 6-12 jaar oud. Aan de hand van de handige menukaarten kunnen de kinderen dan al heel snel hun activiteit zelfstandig uitvoeren. De meeste boxen heb je in verschillende leeftijdscategorieën, je hebt bijvoorbeeld deze herfstbox in 3+ en 6+ jaar.

Thema knutselboxen

Dan heb je ook nog de limited edition knutselboxen. De speciale themaboxen, die af en toe uitgebracht worden, zijn ontzettend populair. En dat snap ik maar al te goed. Het is een box waar meerdere activiteiten in zitten met een creatieve inslag.

Voor deze tijd van het jaar is het sprookjesbos special een ontzettend leuke box. Met maar liefst 7 activiteiten maak je je eigen sprookjesbos. Een dergelijke box is ideaal voor een druilerige herfstdag, maar je kunt ze ook prima verdeeld over een paar (mid)dagen verspreiden. Wat zo leuk aan deze boxen is, is dat het met verschillende knutselwerkjes één geheel wordt. Je kunt echt werken aan een groter geheel.

Knutselboxen voor volwassenen

Wie zegt dat knutselen alleen voor kinderen is? Zelf vind ik het ook super leuk om af en toe creatief bezig te zijn. Zo’n knutselbox voor volwassenen is dan ideaal, want je hebt gelijk alle materialen en benodigdheden in huis. Je kunt meteen aan de slag, zonder eerst de hele knutselwinkel leeg gekocht te hoeven hebben.

Ik ga heel binnenkort aan de slag met deze mozaiek borrelplank. Het leuke van deze plank vind ik dat je hem later gewoon kunt gebruiken. Hoe leuk is het om daar bij de volgende verjaardag lekkere hapjes op te serveren? En ook hun andere knutselboxen voor volwassenen zijn, naast dat ze super leuk zijn om te maken, lekker praktisch.

De boxen zijn een leuk cadeautje voor jezelf, maar ook erg leuk om als cadeautje te geven. Of, een dikke sinterklaas tip!

Little Creations

Little Creations is hard op weg om heel Nederland aan het knutselen te krijgen. Van jong tot oud, zoals je aan de soorten knutselboxen kunt zien. Wil je meer weten? Bekijk vooral hun site even en volg hun op Instagram @littlecreations.nl. Dan krijg je af en toe ook een gezellig kijkje achter de schermen.

Meer knutselinspiratie

Je kunt natuurlijk een van deze knutselboxen proberen voor de leukste knutsel projecten. Voor meer inspiratie voor knutsel ideeën, kun je uiteraard ook kijken op de algemene knutsel pagina van de blog. Hier vind je talloze knutsel ideeën om te proberen, speciaal voor kinderen én volwassenen. Wil je eens iets anders proberen? Dan kun je bijvoorbeeld ook een kijken naar een knutselboek. Heel veel knutselplezier!