Hoera! Het is 1 juli en dat betekent dat de inspiratie maand op PS. Cheryl nu officieël van start gaat. Deze maand komen tal van leuke blogs online om jullie mama’s en kinderen nog meer te inspireren. Wat het leuke is, is dat ik hierbij hulp heb gekregen van heel veel leuke gastbloggers. Zo ook van Annelies, die in deze aftrap een hele leuke zomer knutselplaat voor kinderen met jullie deelt.

Zomervakantie

De zomervakantie in het Noorden begint deze week en ook voor de andere delen in Nederland is het aftellen nu echt begonnen. Schoolwerk afronden, de laatste schooldag vieren en afscheid nemen van de juf of meester. Even lekker vrij zijn, zonder de druk van (thuis)onderwijs te hebben.

Check deze leuke knutselideeën voor het afscheid voor de juf of meester

Zomerse knutselplaat

Niet veel meer dan zwemmen, ijsjes eten, knutselen en heel veel spelen zal het de komende weken zijn. Kinderen kunnen hun vakantie niet leuker beginnen dan met deze zomer knutselplaat van Annelies (eigenaresse van Superleukefeestjes, de webshop voor kinderfeestpakketten). Met deze kleur- en knutselplaat in één komen ze helemaal in de zomerse stemming. De beertjes vieren ook vakantie. Je kunt hem hieronder downloaden

De strook aan de rechterkant kun je er af knippen en gebruiken voor het vouwen van de vliegers. Kleur ze in of gebruik leuke kleurtjes vouwpapier als je deze hebt. Je kunt de gevouwen vliegers plakken op de parasol (3 stuks) en de vlieger zelf (1 stuk). Kleur vervolgens de kleurplaat verder in en versier hem zodat jij hem helemaal leuk vindt.

Heel veel knutselplezier

Als je hem hebt gemaakt, deel hem dan met #pscheryldiy. Vind ik leuk. En ik deel de leukste weer op mijn Social Media. Ook deze ideetjes zijn leuk als je nog meer wilt knutselen voor de zomer. Een hele leuke zomervakantie gewenst!

Ben je op zoek naar meer knutselinspiratie, bekijk dan de knutselideeën met wc rollen eens.