Als moeder ben je altijd druk en hoe vervelend het ook is, je eigen uiterlijke verzorging heeft daar soms onder te lijden. Kies daarom voor kleding die zowel makkelijk en comfortabel als stijlvol is. Wat dacht je bijvoorbeeld van fijne Scapino zwarte dames sneakers? Dit is de ideale kleding voor de drukke moeder!

Casual, smart casual of business casual

Wil je graag een beetje stijlvol voor de dag komen, maar wil je ook comfortabel kunnen bewegen? Smart casual of business casual is helemaal on trend! Bij deze kledingstijl combineer je wat meer stijlvolle items, zoals een mooie blouse en colbert, met bijvoorbeeld jeans en sneakers. Zo kun je je toch mooi chique en vrouwelijk voelen, zonder dat je hoeft af te doen aan comfort.

Mooie en comfortabele stoffen

Op sommige dagen is het heel verleidelijk om die trainingsbroek en slobbertrui aan te houden en de kinderen maar zo naar school te brengen. Zonde, want er zijn een heleboel fijne stoffen die net zo lekker zitten, maar er stukke stijlvoller uitzien! Veel dames vinden jeans niet heel prettig. Spijkerstof kan namelijk behoorlijk knellen. Kies in plaats daarvan eens voor een broek van linnen of katoen. Dat zit heerlijk en ziet er mooi gekleed uit! Ook een rokje of jurkje dat niet al te kort is, biedt lekker veel bewegingsvrijheid!

Leestip: musthaves voor de basisgarderobe voor de vrouw

Fijne schoenen

Laat op drukke dagen die hakken lekker achterwege, er zijn tegenwoordig genoeg mooie geklede sneakers die een stuk lekkerder zitten en net zo stijlvol zijn. Ga bij voorkeur voor sneakers van leer, omdat die beter ademen dan kunststoffen sneakers en kies vooral voor een goede zool. Memory foam aan de binnenkant van de schoen is heel prettig, omdat dit naar je voet vormt. kies verder voor een zool die aan de achterkant iets verhoogd is, voor een goede demping op je knieën en check vooral ook of de zool wel dik, maar ook soepel is, zodat je lekker kunt afrollen.

Let op wasvoorschriften

Zeker als je meerdere kinderen hebt, ben je vaak hele dagen aan het wassen. Doe jezelf daarom een plezier en kies niet te veel items met ingewikkelde wasvoorschriften. Bij voorkeur kan het gros van je kleding gewoon mee met de bonte was op 40 graden. Kies een paar mooie items die je eens in de zoveel tijd op de hand wast of even apart wast van de rest van je kleding.