In september kunnen we zo’n beetje zien wat dé trends voor de lente en zomer van het volgende jaar zijn. Juist, tijdens de fashion weeks natuurlijk. Dan laten alle grote merken de modetrends zien, waar we vervolgens niet omheen kunnen. In deze blog vind je alle leuke en toffe trends in de lente & zomer 2023. Zo ga jij als moeder helemaal hip de zomer door!

#1 Punk

Dit is misschien wel de trend die je het meest gaat zien deze tijd. Denk aan, plateau’s, spikes en opvallende accessoires. Vaak gaat dit gepaard met donkere kleuren. Niet alleen qua kleding, maar ook qua make-up (oogschaduw en lippenstift).

#2 Goud Goud Goud

Goud is weer terug van weggeweest. Alhoewel, is het wel helemaal weggeweest? Dus knal lekker met een gouden broek, gouden sneakers of toch meer basic met gouden sieraden. Maar ook zie je het terug in de knopen van bijvoorbeeld een blazer van Luisa Cerano.

Fotobron: Omoda (Co’couture)

#3 Moulin Rouge

Oelala! De volgende trend is gewoonweg het tegenovergestelde van de punk als je het mij vraagt. Kant, korsetten en heel veel tierlantijntjes. Zolang het maar pure romantiek uitstraalt.

Ook leuk te lezen: de modetrends voor kids voorjaar en zomer 2023

#4 Franjes

modetrend franjes moeder 2023

Dit seizoen zul je overal franjes tegenkomen. Jassen, luchtige zomerjurkjes, tassen of tops. Niets blijft de fransjes bespaart. Dit kun je ook zo gek maken als je zelf wilt.

Fotobron: Zara

#5 Grijs

Zojuist hadden we al gezegd dat je veel goud zult zien, maar een andere kleur die het straatbeeld zal vullen is grijs. Je kunt dit bij vrijwel alles goed combineren, wat natuurlijk een dikke plus is. Maar ook hele ton-sur-ton outfits in de grijze kleur is een topper dit seizoen.

#6 Denim

Uiteraard is denim iets wat AL-TIJD te zien is. Dit seizoen is het nóg een slagje meer door je outfit compleet van denim te maken. Dus een denim jeans met een denim blouse. Of een (lange!) denimrok met een denim top. Natuurlijk kun je de denim achtige sneakers of laarsjes niet achterblijven. Super tof!

Fotobron: Zara

Trends lente & zomer voor alle moeders

Nu je de trends voor deze lente & zomer 2023 hebt kunnen lezen, weet je hoe je als moeder helemaal hip kunt zijn dit seizoen. Ik zou zeggen, shop in leuke boetiekjes, of online, zoals de luxe kleding bij LUTZ. Je zult vast en zeker genoeg van deze modetrends tegenkomen en . Welke is jouw favoriet?