Met de eerste zonnestralen van het jaar begint het gelijk te kriebelen om de kledingkasten weer voorjaar klaar te maken. Met de nieuwe zomercollectie van Tumble ‘N Dry gaat dat helemaal lukken. De eerste collectie (van de drie) van de voorjaars-/ zomercollectie is uit en die is tof kan ik je zeggen. Doe hier inspiratie op en shop alvast je favoriete Tumble ‘N Dry items voor de voorjaargarderobe van jouw kinderen!

Tumble ‘N Dry zomercollectie

Tumble ‘N Dry is al jarenlang één van de meest geliefde en populaire kids fashion merken in Nederland. Want als je eenmaal kennis hebt gemaakt met hen, dan wil je eigenlijk niet meer anderes. De kwaliteit is top. Zelfs na 50x wassen is het kledingstuk nog steeds mooi. En ook de kinderen dragen Tumble ‘N Dry graag, want het draagcomfort is groot. Als klap op de vuurpijl is elke collectie gewoon zo tof dat je wel móet shoppen voor je kids. Ook de nieuwe voorjaars-/ zomercollectie is weer zo’n plaatje. De collectie van komend seizoen staat in het teken van reizen en nieuwe plekken ontdekken.

Tumble ‘N Dry meisjes

De meisjes kunnen dit voorjaar en zomer heel goed voor de dag komen. Van vintage look tot subtiele tekstopdrukken en van Tie dye tot all-over-prints. Voor de vrolijke en ook stoere meisjes. De eerste collectie staat in het teken van Tokyo, de populaire Japanse wereldstad. De tweede en derde collectie neemt ons mee naar de zon, de zee en het strand. De kleuren die je dit seizoen veel tegen komt is roze, blauw en pastel.

Carice draagt mijn favorieten uit de collectie. Een toffe straight jeans Debbie (€39,99), zo leuk om even de pijpjes op te rollen. Daarboven draagt ze een lila t-shirt (€24,99) en een fijne sweater (€39,99). Die laatste is ook super handig om bijvoorbeeld tijdens de koele zomeravonden over een jurkje of shirtje te gooien. Love it!

Bekijk hier onze favoriete jeansmerken voor kinderen

Tumble ‘N Dry jongens

Ook voor de jongens heeft Tumble ‘N Dry weer hele toffe items in de collectie. Dit seizoen zie je gelukkig weer veel van hun populaire (denim) jeans terugkomen. Met daarbovenop toffe shirts en sweaters die ook prachtig met elkaar te combineren zijn. Ook de jongenscollectie staat in het teken van Tokyo. De tweede collectie staat helemaal in het teken van stoere auto’sn en het racecircuit. Een collectie voor de stoere jongens onder ons. De derde collectie neemt ons mee naar het strand van de jaren ’80 met graphics van palmbomen en vintage feelings. De kleuren die je dit seizoen bij de Tumble-boys veel terug ziet komen zijn verschillende tinten blauw en frisse (knal)kleuren zoals rood en geel.

Wisse’s setje vind ik persoonlijk een topper. Hij draagt een heerlijke lichtblauwe sweater (€39,99) met daaronder een rood gestreepte longsleeve (€29,99) die je zowel zo op een stoere jeans kunt dragen als onder een vest of sweater. En natuurlijk kan de fijne Denzel slim jeans (€39,99) niet ontbreken. Als ik Wisse mag geloven is dit de fijnste jeans ever en hij blijft ook súper van kwaliteit.

Tumble 'N Dry zomercollectie


Bekijk en shop de volledige collectie op de site van Tumble ‘N Dry.

Tumble ‘N Dry inspiratie

Foto’s zijn eigendom van Tumble ‘N Dry