Geen huwelijk of bruiloft zonder leuke bedankzakjes voor je gasten. Een mooie herinnering aan jullie trouwdag of huwelijk. Uiteraard wil je wel iets origineels geven. Iets waaraan de gasten direct terugdenken aan jullie huwelijksdag en -feest. We geven je hier graag wat tips en ideeën wat je zoal in bedankzakjes kan stoppen voor huwelijken en bruiloften.

Ideeën en inspiratie voor het vullen van bedankzakjes voor huwelijken en bruiloften

Bedankjes zakjes zijn er in veel verschillende formaten, kleuren en stoffen. SAKETOS is bijvoorbeeld een leverancier van zakjes, waaronder zakjes van jute, linnen en organza. Natuurlijk ontzettend leuk die bedankzakjes, maar wat stop je er in? Hieronder vind je een aantal voorbeelden van originele huwelijkscadeautjes.

Bloemenzaadjes

Verspreid de liefde en laat het groeien een mooie uitdrukking die ook zeker van toepassing is bij een huwelijk. Je kan deze tekst of iets soortgelijks op een klein doosje zetten die je daarna vult met wat bloemenzaad. Dan kunnen je gasten de liefde zelf verder verspreiden of blijft deze altijd doorgroeien in de vorm van bijvoorbeeld een mix van allerlei bloemen.

Een heerlijk geurend stukje zeep of badbruisbal

Natuurlijk wil je ook graag weten wat populaire huwelijksbedankjes zijn. Wat veel bruidsparen in bedankjes zakjes stoppen zijn badbruisballen of een heerlijk geurend stukje zeep. Dan geniet iedereen die bij jullie op mooiste dag aanwezig is geweest van een ontspannen momentje in de badkamer.

Een romantisch kaarsje

Laat de liefde voor eeuwig in jullie harten branden. Het is misschien een leuke tip om een klein kaarsje in de bedankzakjes te doen. Dan kunnen al de gasten thuis nog eens nagenieten door middel van een romantisch kaarsje aan te steken. Een mooi bedankje waarmee je letterlijk iedereen wat licht meegeeft.

Een klein potje met losse thee of snoep

Winegums, chocolade of snoepspekjes in de vorm van een hartje. Hiermee kan je ook originele trouwbedankjes maken. Wat ook een tip is je kan er eventueel ook nog een klein potje of doosje met een heerlijke losse theemelange bij doen. Een heerlijke en smaakvolle herinnering of bedankje aan jullie trouwdag.