Het is weer dé tijd van het jaar, Sinterklaas is in ons land! En dat betekent dat het tijd is om na te denken over cadeautjes, wat moet je dit jaar weer geven? Ieder jaar kan dit een nieuwe en lastige uitdaging zijn. Vooral voor mannen een uniek en leuk cadeau verzinnen is lastig, vooral als hij ook eigenlijk alles al heeft. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een leuk cadeau voor je partner, in deze blog delen we de 6 x de beste sinterklaascadeaus voor mannen, zodat je hopelijk wat inspiratie kunt opdoen voor hét perfecte cadeau.

#1 Een avontuurlijk doe-cadeau

Iemand die (bijna) alles al heeft vindt het vaak ontzettend leuk om een doe-cadeau te krijgen. Dit is ook het perfecte idee voor Sinterklaas, je hoeft namelijk niet per se een fysiek cadeau te geven. Een tegoedbon voor een avontuurlijke activiteit is 100% origineel en hiermee weet je een man vast en zeker mee te verrassen. Leuke ideeën voor een avontuurlijk doe-cadeau zijn bijvoorbeeld een vliegles in een helikopter, indoor skydiven, karting experience of een slipcursus. Het perfecte doe-cadeau kies je uiteraard op basis van zijn interesses.

#2 Heerlijk geurtje

Een nieuwe geur lijkt misschien niet het meest verrassende cadeau, maar het is wel een cadeau waar je iemand sowieso blij mee maakt. Geef zijn favoriete geur cadeau, of kies juist een geur uit die hij nog niet heeft. Wanneer je zijn favoriete geur weet dan kun je aan de hand van de geurnoten een soortgelijke geur uitkiezen zodat je zeker weet dat het in de smaak valt. Kies bijvoorbeeld voor Paco Rabanne One Million Royal als hij houdt van geurnoten zoals mandarijn, bergamot, salie en cederhout. Of kies één van andere populaire One Million heren geuren uit om cadeau te geven.

#3 Workshop

Ook heel leuk en origineel, geef een workshop cadeau! Met een workshop kan iemand iets leren, dit is vooral een erg leuk cadeau voor een man die leergierig is en open staat om zichzelf verder te ontwikkelen. Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten workshops, van een kookworkshop tot aan een 3D-printen workshop. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het aansluit bij zijn interesses, en je bent verzekerd van een geslaagd cadeau!

#4 Gepersonaliseerde kledingstuk

Geef een gepersonaliseerd kledingstuk cadeau, dit is uniek en origineel! Een goede optie is bijvoorbeeld een met initialen geborduurd overhemd, een T-shirt met een grappige opdruk, een pet met een geborduurd plaatje of bijvoorbeeld een sportshirt met zijn favorieten teamkleuren. Door een gepersonaliseerde kledingstuk cadeau te doen, geef je iemand het gevoel dat jij (Sinterklaas) er veel aandacht aan hebt geschonken en dat wordt sowieso gewaardeerd.

Low budget sinterklaas vieren? Met deze tips bespaar je geld op je sinterklaascadeaus

#5 Gezelschapspel

Verras je partner met een leuk gezelschapsspel! Het leuke van zo’n cadeau is dat het plezier kan opleveren voor het hele gezin, je hebt er zelf dus ook nog wat aan. Koop bijvoorbeeld het populaire Ticket to Ride of Exploding Kittens, of kies voor een klassieker zoals Catan of Monopoly.

#6 Abonnement

Er bestaan tegenwoordig allerlei abonnementen, je kunt het eigenlijk niet zo gek bedenken en het bestaat. Van traditionele abonnementen op een krant of tijdschrift, tot aan een abonnement op een streamingdienst zoals Netflix of Spotify. Met een abonnement als cadeau geef je in ieder geval iets waar iemand zeker langdurig met veel plezier gebruik van kan maken!

Met deze bovenstaande ideeën moet het vast en zeker gaan lukken om tijdens pakjesavond een lach op je partner zijn gezicht te toveren!