Heb je binnenkort een feestje te vieren en zoek je een leuke taart? Dan raad ik je van harte de HEMA Dripcake aan, want deze tover je in een hand omdraai om tot een fantastisch leuke taart. En hij is nog lekker ook. Ben je benieuwd hoe je leuk je HEMA Dripcake versieren kunt? In deze blog vind je een aantal leuke voorbeelden met versier inspiratie.

HEMA Dripcake inspiratie

De HEMA Dripcake is al een aantal jaar ontzettend populair. Ik snap dat wel, want ze zien er leuk uit, zijn betaalbaar en ook nog eens ontzettend lekker. Je hoeft geen uren in de keuken te staan om een prachtige taart op tafel te zetten, want je koopt hem in de winkel of kunt via de HEMA website je taart bestellen. Ze zien er ‘blanco’ al feestelijk uit, maar met een paar aanpassingen kun je er een persoonlijk tintje aan geven om hem nóg leuker te maken. Hier vind je een paar voorbeelden:

Roze Dripcake versieren

Voor de eerste verjaardag van onze dochter bestelden we de roze dripcake van de HEMA. Voor de decoratie heb ik spekjes rondom gebruikt. Bovenop nog een aantal spekjes, macarons en aardbeien fruitsnoepjes, allemaal van uit het HEMA assortiment. En tot slot nog een cijfer-kaarsje ‘1’ er bovenop. Hij was vrolijk en lekker ‘girly’ zoals je kunt zien. Perfect voor de verjaardag van een lief meisje.

roze hema dripcake versieren verjaardagstaart roze spekjes macarons

Chocola Dripcake versieren

Deze chocola dripcake maakte Irma voor de verjaardag van haar zoontje Ties. Met een verjaardag in jungle thema, kon deze jungletaart niet ontbreken uiteraard.

De decoratie is gedaan met vrolijke stekers van jungle dieren, parapluutjes, lekkere soesjes en snoepjes zoals smarties, banaantjes en ouderwetse rotella rolletjes die als ‘slangen’ over de taart hangen. Tot slot zie je nog een palmboom met aap op de taart staan. Hoe je deze maakt, lees je in de blog over deze jungletraktatie.

hema dripcake versieren chocola verjaardag jungle thema

Groene dripcake

Van deze groene dripcake maak je heel snel een stoere marveltaart. Ook hier vind je als decoratie weer de marcarons, spekjes en TumTum snoepjes. De marvel figuren kun je wellicht uit de speelgoedbak vissen. Of scoor je bij een speelgoedwinkel. Heb je gelijk een leuk cadeautje waar ze later ook nog lang mee kunnen spelen.

Fotocredits @nathalieseffinga

Je ziet dat je met een paar aanpassingen een hele toffe taart op tafel zet. Hoe zou jij je HEMA dripcake versieren? Deel vooral je tips in de reacties hieronder.