Kimberley kun je misschien kennen van haar interieurblog Homefreak. Ze woont sinds kort in een twee-onder-een-kap woning uit 1956, samen met haar man Jim, zoon Jake (7) en dochter Jackie (5). Het is een huis die ze van boven tot onder helemaal hebben moeten aanpakken en daar zijn ze dan ook nog steeds mee bezig. We mogen binnenkijken in de stoere rustige jongenskamer van Jake. Kijk je mee?

Stoere rustige jongenskamer

De stijl van de kinderkamer van Jake is stoer maar rustig. Het is een jongenskamer geworden waarbij de key less is more is. Hoewel Kimberley voor een meisjeskamer tierelantijntjes altijd erg leuk vind, mag het bij een jongenskamer wel wat minder. Alles op de kamer van Jake heeft hij ook zelf mee uitgekozen. Het is immers ook zijn kamer. Al is Kimberley blij dat ze de kleuren op de kamer nog wel binnen haar geliefde naturel kleuren houdt.

stoere rustige jongenskamer kinderkamer inspiratie

De kinderkamer van Jake

Kimberley geeft aan dat ze zowel het bed van Jake als van Jackie helemaal zelf hebben gemaakt. En daar is ze eigenlijk wel enorm trots op. Het is een tijdloos bed. Hij past helemaal bij de leeftijd van Jake nu, maar is tegelijk ook een stoer tienerbed. Het leukste op Jake zijn kamer vindt ze de vintage lijstjes met insecten en de schorpioen. De insecten had ze al een tijd in de woonkamer staan en kocht ze bij een brocante winkel. Toen ze laatst aan het struinen was in een kringloop zag ze ineens de schorpioen. Kimberley was op slag verliefd. Gelukkig Jake ook! De vloerencoating en muurverf zijn in de kleur Ash grey no. 188 van Vesthing.

Bekijk hier de leukste speelkleden voor de kinderkamer

Inspiratie voor de kinderkamer

Kinderkamers zijn eigenlijk echt het leukste om in te inrichten, geeft Kimberley aan. Het liefste zou ze elk half jaar een make over geven, maar het moet natuurlijk voor de kindjes ook rust geven. Op Pinterest en Instagram vindt ze de meeste inspiratie. Veelal maken de ouders van Jake dus zelf. Maar daarnaast shopt Kimberley ook graag voor de kinderkamers. Haar favoriete shopadresjes zijn onder andere Lidor (vooral voor meisjes en dus voor Jackies kamer). The Wish Label heeft veel gepersonaliseerde items voor een baby of kinderkamer en ook Neefa vindt ze een leuke shop.

stoere rustige jongenskamer

Neem ook een kijkje in de Scandinavische jongenskamer van Naud

Shop the look

Ben je ook helemaal dol op deze stijl van deze stoere rustige kinderkamer van Jake? Laat je inspireren en shop de look met deze prachtige items. Wil je meer zien van Kimberley en haar interieurkiekjes? Volg haar dan op Instagram.

Dekbedovertrek grijs – Wehkamp / Spaarvarken – Hema / Poster aap – Nordic Nest / By-Boo wanddecoratie Round&Round – So Home / Olifantenkop voor aan de muur – Fonq / Inseceten poster – Xenos / Vloerkleed Tapis Petit – Bol.com / Bruin Plaid – Wehkamp / Knutsel letter J – Xenox

stoere rustige jongenskamer pinterest binnenkijker inspiratie kinderkamer