De nieuwe herfst-winter 2021 dekbedovertrekken van SNURK Amsterdam is weer zo tof. Het bevat zoveel mooie prints en kleuren dat je helemaal zin krijgt om lang in bed te blijven liggen.

Herfst- winter 2021 beddengoed SNURK collectie

Deze herfst en winter hoef je echt niet onder saai beddengoed te liggen, want SNURK heeft weer prachtige exemplaren. Van klassieke zwarte paarden op een fris witte achtergrond tot een fotoprint van een ‘midnight blue’ gebreide wollen deken. En ook voor de kinderen zijn er weer hele toffe prints beschikbaar, zoals een leeuw in een cirusact, waarbij het lijkt alsof je als leeuwentemmer onbevreest je hoofd in de leeuwenbek steekt. En het kinderdekbed met de paddenstoel heeft echt iets toverachtigs over zich, waarbij je als kaboutertje in slaap valt.

De dekbedovertrekken van SNURK zijn echt geweldig voor de kinderkamer.

Dekbedovertrek voor de game liefhebber

Wisse is helemaal blij met zijn nieuwe dekbed met controller print op een lichtgrijze achtergrond. Super stoer, maar lief tegelijk. Hier kun je helemaal in wegdromen over het halen van nieuwe levels, battles en het verbeteren van topscores. Een ideaal dekbed voor de game kamer. Het dekbedovertrek met fotoprint van gamer controllers gemaakt van 100% biologisch katoen en shop je hier: Gamer dekbedovertrek

dekbedovertrekken van SNURK gamer

Dekbedovertrek Macarons

Ik was gelijk verliefd op deze zoete fotoprint met Franse macarons. Één van mijn favoriete dekbedovertrekken van SNURK van dit seizoen. Het beddengoed is lekker luchtig en voelt super zacht aan. Het is gemaakt van zacht biologisch katoen en is verkrijgbaar in deze perzik roze variant én met een pistache groene achtergrond. Als je hier nou niet vrolijk wakker onder wordt? Je shopt hem hier: Macarons Pink dekbedovertrek

SNURK winactie

Het goede nieuws is, dat ik ook iemand van jullie blij mag maken met een dekbed van SNURK Amsterdam in print en maat naar keuze! Hoe gaaf is dat? Je kunt meedoen via mijn Instagram kanaal. En als je een reactie onder deze blog zet, heb je gelijk een extra winkans te pakken. Succes!

dekbedovertrekken van SNURK