Kinderen die nooit naar bed willen? Dat is gebeurt hier dus ook regelmatig. “Ik ben niet moe”, uitstel gedrag, je herkent het wellicht. Ik heb goed nieuws voor moeders die hier ook wel eens mee te maken hebben. Je moet namelijk het SNURK beddengoed eens proberen. De kinderen staan te springen om naar bed te gaan, want slapen onder het SNURK beddengoed is echt een feestje!

SNURK beddengoed

Misschien heb je het SNURK beddengoed wel eens voorbij zien komen op social media. Ze staan bekend om onder andere hun fantastisch levensgrote fotoprints op het beddengoed. Kinderen (maar ook volwassenen 😉 ) kunnen bijvoorbeeld slapen als ballerina, astronaut of op de rug van een unicorn. Al het SNURK beddengoed wordt ontworpen in Amsterdam en fairtrade geproduceerd in Portugal. Zo is het gemaakt van 100% biologisch katoen, is het vrij van giftige substanties en wordt er waterbesparend geproduceerd. Dat slaapt wel zo lekker.

SNURK Shark!! dekbedovertrek

Wisse wilde graag een dieren dekbedovertrek. Na even twijfelen tussen de dino en de haai, is het uiteindelijk toch het haaien dekbedovertrek geworden. De foto op het dekbed is echt haarscherp. Je zou bijna bang worden van de scherpe tanden van het beest, maar dat vind Wisse alleen maar ‘cool’. De kwaliteit van de stof is ook super. Het is lekker zacht en stretchy. Wat ik een enorm pluspunt vind is de lange instopstrook. Geen los getrapt beddengoed en koude voeten tenminste. En, het kan in de droger. Wisse kon niet wachten tot ik het beddengoed op z’n bed had gelegd. Hij had zelfs zin om naar bed te gaan. Dat doet het team van SNURK dus echt goed!

SNURK beddengoed haai dekbedovertrek

SNURK baby beddengoed

Het beddengoed van SNURK is er in verschillende maten. Van 2-persoons tot lits-jumeaux en van 1-persoons tot baby beddengoed. Carice slaapt nog in haar ledikantje en ook zij mocht een dekbed van SNURK uitzoeken. Super fijn dat ze ook in deze maat prachtige ontwerpen hebben. Het werd er eentje uit de collectie dekbedovertrekken dieren: de Flurry Friends. Met kleine eikeltjes en twee pluizige vriendjes. Ze adviseren alleen wel het ledikant beddengoed met dekbed vulling niet te gebruiken door kinderen onder de 2 jaar. Als een baby zich tijdens de slaap los wurmt en onder het dekbed terechtkomt, geeft dit risico op stikken. 

SNURK beddengoed flurry friends dieren dekbedovertrek

Bekijk hier de binnenkijker van Carice haar slaapkamer

Zowel de kinderen als ik, zijn ontzettend blij met dit mooie beddengoed. Het mooie nieuws is dat we ook iemand van jullie blij mogen maken met een dekbedovertrek in maat en print naar keuze. Doe mee via Instagram en laat voor een extra winkans een reactie achter onderaan deze blog. Heel veel succes!