Wendy woont samen met haar vriend en 3 kinderen , Lizzy van 15 , Finn van 7 en Mae van 2 jaar in het Gelderse ‘s-Heerenberg. We mogen binnenkijken in de sfeervolle meisjeskamer van Mae. Kijk je mee?

Kinderkamer van Mae

Mama Wendy kan kinderkamers stylen als de beste. Van haar vriend hoort ze regelmatig dat ze er echt veel en veel te veel mee bezig is. En dat is eigenlijk ook wel zo. Het is een leuke hobby geworden om met de kinderkamers bezig te zijn. Ze verandert de kamertjes vaak en het is echt haar favoriete plekje in huis. Wendy heeft niet echt favoriete adresjes waar ze haar decoratie shopt. Ze shopt overal en nergens.

Sfeervolle meisjeskamer

Mae haar kamertje oogt knus met warme beige, bruine kleuren met een vleugje roze. Een echt meisjeskamertje om van te dromen. Wendy geeft aan het meest blij en verliefd te zijn op het bedje van Mae. Het geweldige handgemaakte bedje is van Woetwurm.

Bekijk ook de binnenkijker van grote broer Finn met zijn stoere LEGO kamer

Shop the look

Ben je ook helemaal dol op deze stijl van dit sfeervolle meisjeskamertje van Mae? Laat je inspireren en shop de look met deze prachtige items. Wil je meer zien van Wendy, haar kinderen interieurkiekjes? Volg haar dan op Instagram.

Vloerkleed Kidsdepot – Kidsdeco / Stapeltoren Mushie – Kidsdeco / Dekbedovertrek Garbo & Friends – PSikhouvanjou / Bedhemeltje Konges Sjloed Bark – Kidsdeco / Poppenwagen – Ilovespeelgoed.nl / Behang Bibelotte – Huusje Kids / Kussen House of Jamie – Babypark / Nachtlampje FLOW – Babypark / Klapkrat – HEMA / Mandje Olli Ella – Ilovespeelgoed.nl