Een tijdje geleden mochten we al binnenkijken in het sfeervolle slaapkamertje van zusje Mae. En nu is ook de stoere jongenskamer van Finn aan de beurt. Finn is 7 jaar en gek van LEGO. Mama Wendy heeft daarom, heel subtiel, een toffe LEGO kinderkamer gemaakt. Kom je een kijkje nemen?

Stoere jongenskamer

Finn zijn slaapkamer is stoer, maar toch lief. Precies zoals Finn is geeft mama Wendy aan. Hij heeft een grijze wand achter zijn bed wat de kinderkamer een hele zachte uitstraling geeft. Deze kleur wordt op dit moment gecombineerd met veel groene tinten in de aankleding en kinderkameraccessoires. Zo zie je de groene kleur terugkomen in bijvoorbeeld het bedhemel, posters en opbergmanden.

LEGO kinderkamer

Dat Finn dol is op LEGO zie je terug in zijn kamer doordat er heel subtiel gebruik is gemaakt van verschillende LEGO kinderkameraccessoires. Zowel Finn als mama zijn erg blij met de brickboards van Bricksonthewall. Een leuke accessoire waar Finn ook nog mee kan spelen. Zo is het bord nu gevuld met allerlei LEGO actiehelden zoals Superman. Zo is de slaapkamer ook een fijne plek geworden om heerlijk te spelen.

Vooral de kamer van Finn verandert Wendy vaak. Andere accessoires met een ander dekbedovertrek doet al zo veel. En het grijze vlak is ook makkelijk te combineren met allerlei andere kleuren. Zo zie je in de foto’s ook de roestbruine / oranje tint veel terug komen, wat prachtig staat bij het licht grijze.

Bekijk hier de leukste dekbedovertrekken voor de kinderkamer

Shop the look

Ben je ook helemaal dol op deze stijl van deze stoere LEGO kinderkamer van Finn? Laat je inspireren en shop de look met deze prachtige items. Wil je meer zien van Wendy, haar kinderen en interieurkiekjes? Volg haar dan op Instagram.

Znoet speelklok – bol.com / Hoeslaken Studio Ditte – Klein & Stoer / Hemeltje Ivy Green – Kids Deco / Sillhouette Classic LEGO – Bricks On The Wall / Dekbedovertrek Studio Ditte – bol.com / Poster – Psikhouvanjou.nl / Opbergbak LEGO – bol.com / Brickboard – Bricks On The Wall / Lampje Flow Amsterdam – Babypark / Kussen Ferm Living – Babypark

LEGO kinderkamer jongenskamer slaapkamer kinderkamerinspiratie