Als moeder is het leven al druk genoeg. Je bent continu druk en eigenlijk heb je nauwelijks tijd voor jezelf. De waardevolle me-time die je hebt, wil je natuurlijk niet verspillen aan het vinden van de perfecte outfit. Je hebt veel belangrijkere dingen te doen en in de ochtend moet je niet alleen jezelf aankleden, maar ook nog de rest van het gezin. Als moeder is het daarom heel erg belangrijk om een goede kledingcollectie te hebben, vol met veelzijdige musthaves die je eindeloos kunt stijlen voor alle gelegenheden. Als je de juiste items in je kast hebt hangen, wordt het kiezen van de perfecte outfit voor elke dag een stuk makkelijker. Bij www.thestorewoerden.nl/ vind je een eindeloos aanbod aan kledingstukken die perfect zijn voor moeders. In deze blog vind je een handige lijst met items die zeker niet mogen ontbreken in je kledingkast. 

De veelzijdige spijkerbroek 

De spijkerbroek is misschien wel het meest gebruikte item in de kledingkast van vrijwel iedereen. Dat is logisch ook, want spijkerbroeken zijn super veelzijdig. Je kunt ze eindeloos combineren en ze staan vrijwel altijd goed. Een paar comfortabele jeans is dan ook een absolute musthave voor elke moeder. Je bent elke dag hartstikke druk en een spijkerbroek geeft je precies de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Zodat je er in alle hectiek toch nog hartstikke goed uitziet. Investeer in een paar goede spijkerbroeken, zodat je altijd een reserve hebt als er eentje in de was zit. 

Een stijlvolle jumpsuit 

Een jumpsuit is geweldig voor moeders. Jumpsuits zijn niet alleen super veelzijdig, ze zijn ook nog eens heel comfortabel. Ze zitten heel lekker, maar het ziet er wel super stijlvol uit. Dit is echt de perfecte keuze als je een drukke dag hebt, maar je wilt er toch uitzien als een stijlvolle moeder. Je kunt de jumpsuit zo chique maken als je wilt. Heb je bijvoorbeeld in de avond nog een etentje, vervang je sneakers dan voor hakken en je bent helemaal klaar om te gaan. Comfort en stijl: wat wil je nog meer als moeder? 

Basic shirtjes 

Als moeder is het heel belangrijk om je te kleden in laagjes. Door de dag heen ren je van hot naar her en soms kom je van een koude supermarkt in een warm klaslokaal terecht en dan is het maar al te fijn als je een laagje even kunt uitdoen. Je hebt wel wat goede basics nodig om de perfecte outfit te kunnen creëren. Kies voor wat mooie t-shirts in neutrale kleuren die  je bijvoorbeeld onder een vest of trui kunt dragen. Kijk ook voor shirts met lange mouwen, zodat je ook in de winter wat goede basic laagjes hebt voor je outfits. 

Een comfortabele legging 

Voor moeders is comfort heel belangrijk. Je hebt het hartstikke druk, dus iets wat je absoluut niet kunt gebruiken is kleding die niet lekker zit. Je wilt een outfit die je bewegingsruimte geeft en die je lekker je ding laat doen zonder te knellen of te schuren. De perfecte oplossing? Een legging natuurlijk. Leggings zijn comfortabel en veelzijdig. Je kunt ze zelf zo stijlvol maken als je wilt. Als je er een mooie winterjas, een oversized trui en een leuke enkellaars op draagt, is je outfit helemaal af. Niks mis mee!