Als er een nieuwe wereldburger in aantocht is, gaat de kraamvisite op zoek naar kraamcadeautjes voor de baby. Niet onlogisch, want zo’n klein hummeltje heeft natuurlijk nogal wat nodig in de eerste periode. Toch is het goed om hierbij ook de kersverse moeder te verrassen met een origineel kraamcadeau voor mama. Ze heeft immers nogal wat doorstaan om de kleine een goede start mee te geven. Benieuwd wat er te krijgen is op het gebied van kraamcadeau’s voor mama’s?

Leuke & originele kraamcadeau voor mama ’s

1. Tegoedbonnen voor de kersverse moeder

De nieuwbakken mama help je enorm door haar deze tegoedbonnen cadeau te doen. Je biedt hierbij je hulp aan voor een zelfgemaakte maaltijd of je geeft haar even vrijaf door voor de baby te zorgen.

2. Memorybox met naam

Trots als ze is, zit je met een memorybox altijd goed, als je een kraamcadeau met naam zoekt. Hierin kunnen dierbare herinneringen uit de eerste periode van de kleine worden opgeborgen.

3. Mama cadeaubox

Verras de aanstaande moeder met een mama cadeaubox met daarin onder andere een handige tas en een happy moments invulboekje voor de mooiste momenten. Erg leuk verpakt en vol mooie verrassingen voor de mama in spé.

4. Baby vereeuwigen

Een super leuke manier om de baby te ‘vereeuwigen’ is door een baby fotolijst met klei te geven. Hiermee kunnen de ouders doormiddel van een gipsafdruk de voetjes en handjes van de baby vastleggen. Dit is een compleet pakket inclusief lijst. Een origineel kraamcadeau dus.

5. Bedelarmband met naam

Door de onvoorwaardelijke liefde voor haar kleine, zal de nieuwe mama deze bedelarmband met naam met liefde dragen. De eternity sluiting laat de sterke verbondenheid tussen de baby en de kersverse moeder goed naar voren komen.

6. Mama wellnesspakket

De zwangerschap en bevalling vragen nogal wat van het vrouwenlichaam. Koop een kraamcadeau voor mama, waarmee jij haar een heerlijke wellnessbehandeling kunt geven. Een mama wellnesspakket is een ideaal kraamcadeau idee als jij haar in het zonnetje wil zetten.

7. Rompertje

Uitkijken naar deze fase is spannend voor de nieuwe mama. Geef je tijdens de zwangerschap een rompertje lieve mama dan geeft de tekst haar de steun die ze nodig heeft in deze periode. De kleine geeft hierop aan blij te zijn blij met haar als moeder. Een kraamcadeau voor mama waar ze met veel plezier naar zal kijken.

8. Fotoshoot als kraamcadeau idee

De geboorte van de allereerste baby maakt dat er een gezin wordt geboren. Hoe fijn is het om als kraamcadeau voor mama een fotoshoot te geven? Ze kan dan zelf bepalen op welk moment ze het nieuwe gezin wil laten vastleggen.

9. Gipsbuik pakket

Ga samen met de aanstaande moeder aan de slag om haar zwangere buik vast te leggen in de vorm van een gipsbuik. Geef deze pas cadeau na de bevalling, zodat ze een goed beeld krijgt van het verschil van haar buikomvang tijdens en na de zwangerschap.

10. Fashioncheque

Het lichaam van de nieuwe mama heeft tijd nodig om weer in vorm te komen na de geboorte. Toch wil ze er verzorgd uitzien kort na de bevalling. Met een fashioncheque kan ze heerlijk gaan shoppen voor een nieuwe outfit. Ook als haar lichaam nog niet weer als vanouds is, kan een nieuw setje kleding haar even een heerlijke oppepper geven. Genieten van de kleine spruit wordt zo een stuk relaxter.

Heb jij nog een origineel en leuk kraamcadeau voor mama?