Zondag 17 juni is het weer Vaderdag! Het is elk jaar weer een hele zoektocht om een leuk en geschikt cadeau te vinden voor de mannen. Het blijft een lastig iets, maar ik help je er dit jaar graag bij. Geef namelijk dit jaar eens een stoere plant voor Vaderdag, gegarandeerd dat alle papa’s dit leuk vinden. 

Vaderdag pakketten

De woonkamers worden tegenwoordig steeds groener. Met de urban jungle trend van nu is een groen Vaderdagcadeau dé cadeautip. Stoere vaders verdienen stoere planten. Maar welke planten moet je dan kiezen? Het Beste van de Kweker heeft speciaal voor Vaderdag speciale Vaderdag pakketten. Je kunt kiezen uit vier verschillende pakketten speciaal in stijl van Vaderdag mét een gratis kaartje waar je een handgeschreven boodschap op kunt laten zetten.

Het Beste van de Kweker biedt op een gemakkelijke manier de mogelijkheid om online een leuk groen cadeau te bestellen. Zoals de naam al doet vermoeden; alle planten komen rechtstreeks van de kweker. Verser kan dus niet en heeft daardoor een topkwaliteit. In een special care verpakking worden je planten veilig thuis bezorgd. Ideaal toch? 

Stoere planten

Ik heb gekozen voor de Dracaena Green medium Vaderdag pakket die al in een pot geleverd wordt. Het is een plant die gemakkelijk is in onderhoud en prima te onderhoud door iemand die af en toe de gieter vergeet 😉 Kijk ook eens hoe mooi de bladeren zijn.

Naast de vader des huizes ben ook ik helemaal in mijn nopjes met deze mooie aanwinst in de woonkamer. Zo kunnen de mama’s ook meegenieten!

Zoek jij nog een cadeau voor Vaderdag, kies dan dit jaar ook eens voor een stoere plant. Een ideaal cadeau waar elke vader van houdt. Wil je liever iets voor vaderdag maken? Misschien vind je deze onderzetter voor papa een leuk idee, of heb je iets aan deze tips voor vaderdag knutselen.