Het is geen nieuws wanneer ik vertel dat je geheugen er niet beter op wordt naarmate je zwanger bent of bent geweest. Ik vertelde laatst als dat mijn geheugen op dit moment ook echt een vergiet is en ik continu dingen vergeet. Wat een timing is het dan ook dat Het Fotoalbum mij vroeg of ik een persoonlijke verjaardagskalender wilde maken. Zo kan ik tenminste nooit meer een verjaardag vergeten. Nouja, zeg nooit nooit, want dan moet ik wel op die leuke kalender kijken natuurlijk! 😉

Het Fotoalbum.nl

Het Fotoalbum is een website waar je online fotoproducten kunt maken. Naast de fotoalbums bieden ze ook producten aan als fotoslingers, fotoagenda, wanddecoratie én fotokalenders. En allemaal kun je ze zelf persoonlijk samenstellen via hun online tool op de site.

Lees hier hoe ik mijn fotoalbums online maak en je tips geef hoe aan te pakken

Persoonlijke fotokalender maken

Je kunt heel eenvoudig je eigen fotokalender maken en hebt daarbij verschillende keuzes: verjaardagskalenders met of zonder jaartal, bureaukalenders of familieplanners. Ik heb gekozen voor een verjaardagskalender zonder jaartal, zodat ik deze jarenlang kan blijven gebruiken. Handig toch!

De verjaardagskalender wordt gedrukt op zijdeglans papier, wat niet mat en glanzend is, maar juist een hele luxe uitstraling geeft. Je kunt het product zowel online als offline via hun eigen software samenstellen. Zo kun je eindeloos foto’s toevoegen en achtergronden wisselen.

Misschien vind je dit ook leuk: Free printables voor een verjaardagskalender van Elsarblog

Persoonlijke verjaardagskalender XL winnen?

Het leuke is dat ik niet alleen zo’n mooie verjaardagskalender mocht samenstellen, maar ik ook iemand van jullie blij mag maken! Dus wil jij ook geen verjaardagen meer vergeten? Doe dan mee met deze te gekke winactie om een verjaardagskalender XL helemaal zelf te vullen met je favoriete foto’s. Geef hieronder in een reactie aan dat je meedoet. En wil je een extra kans? Doe dan ook mee via Instagram en laat daar een reactie achter onder de originele post. De winnaar wordt donderdag 21 februari 2019 bekend gemaakt. Succes!

*De winnaar van de verjaardagskalender winactie is Sandra (via IG: @xslb)

persoonlijke verjaardagskalender
verjaardagskalender maken online zonder jaartal