Met een gezichtsbehandeling verminder je oneffenheden en verbeter je de huid. Iedere gezichtsbehandeling heeft unieke eigenschappen en werking op de huid. Met een gezichtsbehandeling pak je verschillende problemen van de huid aan en kan de conditie van de huid verbeteren. Resultaat is een stralende huid en een geweldige huidconditie. Als je een gezichtsbehandeling in Arnhem volgt, dan wordt er gekeken naar welke gezichtsbehandeling het beste bij je huid past. Samen wordt er gezorgd voor het beste resultaat.

Aanrader: zoek jij een goede schoonheidssalon voor een effectieve gezichtsbehandeling in Arnhem? Kom dan eens langs bij Get Spoiled om je te laten adviseren door een gespecialiseerde huidtherapeut.

Je huid verbeteren met microneedling

Wil je dat je huid meer stevigheid krijgt, dan is het aan te raden om een microneedling te doen. Wat er gebeurt bij microneedling is dat de poriën in de huid verfijnd worden en dat littekens en lijntjes op je gezicht verminderen. Er wordt tijdens de gezichtsbehandeling met een naaldje kleine micro kanaaltjes in de huid gemaakt. Dit doet geen pijn. Wat deze micro kanaaltjes doen is zorgen voor een natuurlijk herstelproces van de huid. Er worden nieuwe elastine en collageen aangemaakt. Met microneedling is het mogelijk om het bij een zone toe te passen of over je hele gelaat. Het resultaat met dit type gezichtsbehandeling is een voller en stevigere huid.

Je huid verbeteren met een plasmalift

Een andere interessante manier om je huid te verbeteren is door middel van een plasmalift. Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt het verslappen van de huid tegengegaan zonder dat er een chirurgische ingreep plaatsvindt. Het is een techniek dat zonder te snijden een permanente correctie van de huid kan worden ondergaan. Er worden met plasmapen flitsjes gemaakt en deze flitsjes liften en verstrakken de huid. Een plasmalift is heel geschikt voor verwijdering van oneffenheden op de huid, behandelen van littekens, verslapping van de huid en vermindering van vocht onder de ogen.

Je huid verbeteren met een lasertherapie

Met een lasertherapie van Get Spoiled wordt er met een fractionele laser de huidstructuur verfijnd. Daarnaast geeft lasertherapie je gezicht een frisse uitstraling, behandeling van pigmenten en zonneschade op de huid en vermindering van de fijne lijntjes. De huidtherapeuten bepalen welke fractionele laser het beste bij je gezicht past. Na het bepalen van een fractionele laser wordt er een behandelingsplan opgezet.