Het is januari dus hoog tijd om even samen terug te blikken op het afgelopen blog jaar. En dan kan ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken (het mag vandaag nog toch?) om jullie allemaal een heel gelukkig, liefdevol en bovenal gezond 2020 toe te wensen. In deze blog laat ik jullie de best gelezen blogs van 2019 zien.

Hoewel 2019 een relatief rustig blog jaar is geweest, door de komst van Carice en mijn zwangerschapsverlof, wisten jullie mij toch te vinden. En dat vind ik ontzettend leuk én ben ik stiekem toch een beetje trots op. Heel leuk om te zien vind ik dat de blog steeds beter via Google gevonden wordt. Dit kun je ook zien doordat er maar liefst 3 ‘oude’ blogs in de top 5 ‘meest gelezen blogs van 2019’ staan. Benieuwd welke het zijn?

Top 5 van best gelezen blogs van 2019

5. Onze vakantie naar Annecy

De eerste ‘oude’ blog uit 2018 staat op plek nummer 5. Het reisverslag van onze vakantie naar Annecy wordt veel via Google gevonden. Ik denk omdat het boordevol staat met tips voor leuke uitjes samen met kinderen. Grappig ook om te zien is dat ongeveer 50% van de bezoekers van deze blog hem vaker dan 1 keer bekijkt.

Semnoz Annnecy

4. Bevallingsverhaal Carice

Natuurlijk een blog uit 2019. En gelijk een heel persoonlijke blog, waarin ik mijn verhaal deel over de bevalling van Carice. Ik vind het zelf ook altijd reuze interessant om andermans ervaringen te lezen. Dus, snap helemaal dat hij in de top 5 staat!

best gelezen blogs 2019

3. Mijn STOM lijstje over de zwangerschap

Soms is het wel eens lekker om je hart te luchten wat er allemaal stom is. In dit lijstje deelde ik alles wat ik stom vond aan zwanger zijn. Ennuh, ook een blog van dit jaar.

best gelezen blogs 2019

2. 5 tips voor een geslaagde babyshower

Ook een ‘oudje’ uit 2018, maar wel weer een hele leuke. In deze blog deel ik tips voor het organiseren van een geslaagde babyshower. Met leuke activiteiten en lekkere hapjes. Deze blog wordt ook veel via Google gevonden met in november 2019 het hoogtepunt. Wie zijn zijn er in die maand wel heel veel babyshowers georganiseerd! 😉

babyshower hapjes

1. Bananentaart recept

En dan de meest gelezen blog van 2019 is er eentje uit 2017. En ik snap het weer heel goed, want het is het recept van mijn alltime favorite taart: bananentaart! Uiteraard ook veel via Google gevonden. Wist je dat deze blog zo’n 6% van de totale paginaweergaven in heel 2019 voor zijn rekening neemt. Leuk weetje toch?

Ik hoop in het nieuwe jaar weer (meer) te gaan knallen en jullie te voorzien van leuke nieuwe blogs. Ik ben ook heel benieuwd, waar hebben jullie zin in? En wat vinden jullie leuk om te lezen? Geef het aan in een reactie hieronder en wie weet!