Big Announcement! Jaaaa…  eindelijk mag ik het nieuws met jullie delen: Wisse wordt grote BROER! We zijn zo ontzettend blij met dit geweldige nieuws.

De test

Een paar weken geleden alweer had ik een positieve test in mijn handen. Ik had stiekem al een gevoel dat ik zwanger was, maar vond het testen toch nog super spannend. En dan begint gelijk een lange spannende periode. Gaat het goed? Blijft het goed gaan? Hoe ga ik me voelen?

Eerste echo

Een paar dagen na de positieve test belde ik de verloskundige voor het maken van onze eerste afspraak. Over 4 weken. Dat duurde zóóó lang voor mijn gevoel. Al die tijd draag je een geheimpje bij je, waarbij je nog niet weet of alles goed is. Op 25 juli mochten we voor het eerst via een echo naar ons wondertje kijken. Gelukkig zagen we een klein vlekje met een kloppend hartje. Wauw, we krijgen gewoon een tweede kindje! Zelf had ik gedacht ongeveer 9 weken zwanger te zijn op dat moment, maar de verloskundige berekende ongeveer 7,5 week. Bij de tweede – termijn – echo kunnen ze pas de definitieve uitgerekende datum berekenen, dus het kan nog opschuiven. Maar ja, weer vier weken wachten..

Mijn buik

Wat ik misschien nog wel het lastigste vond aan deze eerste weken, was het verhullen van mijn groeiende buik. Man, wat gaat dat deze keer snel! Ik had met zes weken zwangerschap al het liefste een zwangerschapsbroek aan. Gelukkig had ik nog wat liggen van mijn vorige zwangerschap én was het jurkjes weer. Met de ruimste shirts probeerde ik het zo lang mogelijk verborgen te houden voor iedereen. Wat niet altijd lukte 😉

Moeeee!

Hoewel ik me nu wel weer beter voel, heb ik me de afgelopen weken flink moe gevoeld. Heel erg energieloos en met vlagen misselijk. Vooral het moe zijn vond ik heel erg vervelend, ik wilde de hele dag wel slapen! Ik ging vaak met Wisse samen op bed en hing voor de rest van de dag vooral veel op de bank als dat kon. Ik had weinig puf om uberhaupt iets te ondernemen, laat staan achter de laptop te kruipen. Dit was ook gelijk de reden dat het hier op de blog wat stiller was dan gebruikelijk. Ik herken het gevoel helemaal niet van de vorige keer, toen had ik nergens last van.

Ik neem jullie snel mee naar het vervolg van het eerste trimester en houd jullie graag op de hoogte van het verder verloop van mijn zwangerschap! 

Liefs, Cheryl 

Na deze Big Announcement benieuwd naar het vervolg van mijn zwangerschap? Lees hier over het eerste trimester en de eerste 4 maanden.