Jááá ps. Cheryl is een maand online! Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor alle leuke en lieve reacties die ik heb gekregen sinds de live gang op 12 november. Dat doet me goed en vind het hartstikke leuk om te lezen. Dat is uiteindelijk waarvoor ik het allemaal doe.

De start

Het lezen en volgen van andere (mommy) blogs heeft me er mede toe geïnspireerd om zelf mijn eigen blog op te zetten. Sinds afgelopen zomer ben ik begonnen het plan voor ps. Cheryl verder vorm te geven. Zo bedacht ik dat ik op ps. Cheryl persoonlijke verhalen wil schrijven over zowel het moederschap als lifestyle of lekker eten. Eigenlijk alles waar ik blij en enthousiast van word deel ik met jullie. Dan hoop je dat er mensen zijn die het willen lezen, maar dat er in één maand al zulke mooie resultaten zijn had ik niet verwacht.

Een rijtje

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de blog 10 feitjes over mij, vind ik cijfertjes geweldig. Vandaar dat ik de cijfers én hoogtepunten van de eerste maand op een rijtje wil zetten voor jullie:

  • 14 blogs gepubliceerd
  • 1 nieuwe rubriek gelanceerd – MEMTALK waarbij elke eerste vrijdag van de maand een mama/mem haar ervaringen rondom het moederschap met jullie deelt.
  • De grens van 1.000 unieke bezoekers gepasseerd
  • Meer dan 4.000 pagina weergaven
  • De eerste samenwerkingen met bedrijven zijn een feit – Daarover vertel ik jullie heel binnenkort meer over in mijn blogs

Een heel mooi rijtje. En ik kan je zeggen dat ik hier echt super trots op ben. Natuurlijk zijn het getallen en draait het niet alleen hier om. Maar dit rijtje is voor mij, net als alle leuke en lieve reacties, een blijk van waardering voor wat ik doe.

Succes moet je vieren vind ik. Hoe klein of hoe groot ze ook zijn. Daarom is er een winactie op de Facebook pagina van ps. Cheryl (na het grote succes op Instagram). Doe je mee?

Vind je het ook leuk om binnenkort een blog  voor MEMTALK te schrijven? Geef dit aan in een reactie of stuur me een berichtje door het contactformulier in te vullen.