Jippie! Vandaag is dan eindelijk de dag aangebroken dat ik ps. Cheryl met jullie kan delen. Mijn eigen mamablog en lifestyle blog in één. Achter de schermen ben ik al een aantal weken druk bezig geweest met de voorbereidingen. Zo heb ik een website gemaakt, ideetjes uitgewerkt, een fotoshoot gedaan en heb ik een eigen huisstijl en logo laten ontwerpen.

Waarom een mamablog?

Sinds ik moeder ben, heb ik meer tijd. HUH?! hoe doe je dat hoor ik jullie gelijk denken! Nou, voor de geboorte werkte ik fulltime en had vaak alleen de weekenden vrij. Maar na de geboorte van Wisse ben ik (mede door ouderschapsverlof) 2 dagen aan het werk. Wat een luxe he? Ik vind deze combinatie van werken en thuis zijn heerlijk. Alleen, nu ik 5 dagen thuis zit, zijn er natuurlijk ook momenten waarop hij slaapt of zichzelf vermaakt. Ik was op zoek naar iets voor mezelf waar ik mijn energie en enthousiasme in kwijt kon. Meestal plof ik namelijk op de bank met mijn telefoon in de hand, scrollend over alle mooie Instagram pagina’s, zoekend naar leuke plaatjes op Pinterest of leuke andere mamablog lezend. Met name het laatste heeft me ertoe geleid dat ik ben gaan denken: dat wil ik ook! Ik schrijf al veel (houd verschillende boekjes bij waar ik herinneringen in schrijf of schrijf hele romans in mijn agenda) en daarnaast vind ik het leuk om foto’s te maken.

De naam

Waar komt de naam ps. Cheryl vandaan? Natuurlijk je raad het al, mijn eigen naam. Wat je trouwens uit spreekt als ‘sjù-riel’. Al luister ik trouwens tegenwoordig ook naar Sjerrel, sinds Linda de Mol deze rol in Gooische Vrouwen speelde en iedereen de naam daar mee associeert.

PS heeft voor mij 2 betekenissen. Ten eerste staat het voor Persoonlijke Site, de persoonlijke site van Cheryl. En daarnaast staat PS in de Nederlandse taal voor het naschrift onder brieven. Ik lees dat altijd als een “oja, dat wil ik ook nog even kwijt”. Nou, precies dát vind je op ps. Cheryl, alles wat ik nog even kwijt wil deel ik met jullie.

Voor wie?

Op Ps. Cheryl schrijf ik veel persoonlijke verhalen zowel over het moederschap als lifestyle of lekker eten. Eigenlijk alles waar ik blij en enthousiast van word zal ik met jullie delen. Mijn doelgroep is de jonge vrouw, mama (to be) in de leeftijd van 20 tot 45 jaar. Maar natuurlijk ook voor iedereen die het leuk vindt te lezen!

Posts

Twee maal per week kun je hier een nieuwe post lezen. Daarnaast kun je me dagelijks volgen via Instagram en Facebook en Pinterest. Volgen jullie me daar al?

Lees ook: