Jihoe! PS. Cheryl bestaat 1 jaar! Één jaar geleden alweer poste ik mijn eerste artikelen op mijn blog en schreeuwde ik van de daken dat PS. Cheryl een feit was. Intussen zijn we heel wat blogartikelen, uurtjes achter de laptop, foto’s, toffe samenwerkingen, gastartikelen én leuke reacties verder!

Waar het begon

Sinds de geboorte van Wisse was ik al een tijdje aan het nadenken of ik misschien nog iets leuks naast het moederschap én mijn baan kon doen. Ik las in die tijd veel blogs en het idee om een eigen blog te beginnen was dan ook snel gemaakt. Ik vind het heerlijk om over mijn eigen ervaringen als moeder te schrijven, maar ook jullie blij te maken met lekkere recepten, leuke hotspots of easy DIY projectjes. Op zondag 12 november 2017 was het moment van de waarheid. De website van PS. Cheryl ging de lucht in en de eerste blogartikelen waren te lezen. Oef, wat vond ik dat spannend! Zou het uberhaupt gelezen worden? Vinden ze het leuk? Leest het wel lekker weg? Allemaal vragen die ik had. (En stiekem nog steeds wel eens heb)

Leuke feitjes op een rijtje

  • PS. Cheryl is in dit eerste jaar bezocht door meer dan 7400 unieke bezoekers
  • Samen hebben zij bijna 28.000 pagina’s bekeken
  • In totaal zijn er dit jaar 104 blogartikelen online gekomen
  • Het best gelezen artikel is de laatste zwangerschapsupdate (20 weken)
  • In de top 10 best gelezen artikelen staan 4 memtalks
  • In het afgelopen jaar zijn er 3 rubrieken gelanceerd: memtalk, kidsproof hotspot en hé mama

En nu?

Ik vind het nog steeds super leuk om leuke artikelen te schrijven en bezig te zijn met fotografie. Dus doorgaan met PS. Cheryl is één ding wat zeker is. Helaas ontbreekt het soms een beetje aan tijd waardoor ik niet meer elke week 2 artikelen online kan zetten. En met het oog op de komst van baby nummer 2 zal dat de eerste tijd ook niet anders worden. Maar, ik ben bezig met het bedenken van leuke nieuwe rubrieken en nieuwe content. Dus er komen binnenkort zeker leuke nieuwe blogartikelen online.

Feest!

PS. Cheryl 1 jaarEn bij jarig zijn hoort feest natuurlijk! Daarom wil ik samen met een aantal fantastische shops jullie trouwe lezers in het zonnetje zetten met super gave winacties!  Want zonder jullie bestaat er geen PS. Cheryl. Wie de shops zijn en wat ze weggeven, lees je in de komende tijd op de blog. Alles is ook te vinden op mijn Instagram en Facebook, dus zorg dat je me daar volgt. Ik kan alvast verklappen dat de eerste winactie vanavond online komt! Succes!