Ps Cheryl is genomineerd voor de Liebster award! Hoe gaaf is dat? De Liebster award is een virtuele award voor beginnende bloggers. Ik ben nog geen half jaar bezig en vind het dan ook een hele eer een nominatie van twee(!) andere bloggers te ontvangen: Zusthave en A lot of words. Bedankt dames!

Ze hebben mij 11 vragen gegeven om te beantwoorden dus, let’s go!

 

1. Als je nù op vakantie mag gaan, waar ga je naartoe?

Als ik nu een vakantiebestemming mag bedenken dan ga ik denk ik voor de Malediven. Ik heb zo vaak naar die mooie zomerse plaatjes gekeken van witte stranden, blauwe zee en palmbomen dat ik dit nog wel eens in het echt wil zien. Het is echt zo’n honeymoon bestemming (dat hebben we 3 jaar geleden ook even overwogen, maar toen we de prijs zagen is dat Texel geworden;).

 

2. Wat zou jouw droombaan zijn?

Dat is toevallig, ik heb laatst nog een blog geschreven over welke beroepen ik nog wel eens zou willen proberen. Ik vind het werk wat ik nu doe hartstikke leuk, maar het bloggen en teksten schrijven vind ik ook fantastisch. Mijn droombaan is in ieder geval eentje waar ik mezelf kan zijn en waar ik gelukkig van wordt. Het zou natuurlijk top zijn wanneer mijn blog nog eens mijn ‘baan’ wordt! Keep on dreaming!

 

3. Wat is je favoriete app?

Definitely Instagram! Ik ben een heuze insta-addict. Zodra ik s’ ochtends op sta is het eerste wat ik doe de app van Instagram aantikken. En dat is ook zo’n beetje het laatste wat ik doe voordat ik ga slapen. Ik vind het fijn inspiratieplatform voor mij geworden met ontzettend veel gezellige mama’s.

 

4. Ben je een ochtend- of avondmens?

Een ochtendmens. In de winter vind ik het uiteraard ook wel eens lastig om mijn bed uit te komen, maar zodra ik dan ook met mijn benen de grond aanraak ben ik wakker. Dan kan ik ook gelijk heel actief zijn; vroeg naar mijn werk, schoonmaken of studeren in de tijd dat ik nog op school zat. ’s Avonds ben ik daarentegen totaal niet productief en lig ik het liefst vroeg op bed. Het is wel grappig om te zien dat er hele duidelijke ochtend- en avondmensen bestaan.

 

5. Hoe zou jij jezelf in 10 woorden omschrijven?

Een positieve, sociale, ongeduldige mama met liefde voor haar gezin.

 

6. Wat vind je het allerleukste aan je eigen kind(eren)?

Alles! Haha, cliché he? Maar goed, ik vind zijn schaterlach en zijn knuffelige momenten voor en na zijn slaapjes één van de allerleukste dingen aan Wisse!

7. Ben je team koffie of team thee?

Team koffie! Ik kan zo genieten van een verse bak koffie ’s ochtends in combinatie met zo’n heerlijke koffiebonen geur! Eigenlijk kan ik de hele dag door wel koffie drinken, maar s’ avonds stap ik meestal over op thee om niet stuiterend het bed in te gaan.

 

8. Wat is het eerste wat je doet als je ‘s morgens wakker wordt?

Alles wat ik hiervoor heb genoemd haha! Eerst met mijn benen de grond aanraken (vraag 4), dan Instagram openen (vraag 3) en dan een bak koffie zetten (vraag 7) 😉 Maar ik praktijk is vaak het eerste wat ik moet doen: naar het toilet.

 

9. Welk kinderprogramma kijk je stiekem zelf ook graag?

Buurman en Buurman! of Woezel en Pip kijk ik graag met Wisse mee. Buurman en Buurman zijn toch geniaal? Ik keek dat vroeger ook veel weet ik nog. En bij Woezel en Pip vind ik voornamelijk de liedjes heel erg mooi.

 

10. Hoeveel tijd spendeer je aan je blog en wat doe je er nog naast? (Werk/studie)

Lastig te zeggen, maar ik denk dat ik gemiddeld zo’n 4 uur besteedt aan een blog. Brainstormen, ideetjes uitwerken, teksten schrijven, foto’s maken, foto’s bewerken, etc. Elke week (op woensdag en zondag) komen blogs online en daarnaast probeer ik ook actief te reageren op andere bloggers en promoot ik mijn posts op social media. Ik denk daarom dat ik wel zo’n 10 uren per week gemiddeld met mijn blog abezig ben. En daarnaast werk ik nog 2 dagen bij een woningcorporatie en ben ik natuurlijk mem.

11. Wat is je grootste droom?

Mijn grootste droom is dat we als familie lang in gezondheid mogen leven en dat we samen nog vele mooie dingen mogen meemaken. Gezondheid is daarbij wel één van de belangrijkste dingen in het leven en is helaas niet te koop.

 

Zelf wil ik graag ook toffe (beginnende) blogs nomineren voor de Liebster Award.

Dit zijn:

 • mijngelukje – een persoonlijke blog van powervrouw Kirsten met hele leuke shoptips.
 • meisjeop33 – alleenstaande mama Ilse heeft sinds kort haar eigen blog met persoonlijke verhalen en gastbloggers
 • hetzwitserleven – een persoonlijke blog van een mooie mama

De ‘regels’ voor de genomineerden:

* Bedank degene die jou heeft genomineerd
* Post een link naar mijn blog in jouw bericht
* Zet een foto van de Liebster Award op jouw blog
* Beantwoord alle vragen die je gesteld zijn
* Nomineer zelf 3-5 bloggers en hun blog
* Bedenk zelf 10 nieuwe vragen die jij graag wilt stellen
* Informeer de genomineerden en bezorg hun een link naar je eigen blogpost zodat ze deze kunnen lezen
* Kopieer deze regels in je eigen blogpost

De vragen die ik aan de genomineerden stel:

 1. Wat vind je het leukste aan bloggen?
 2. Welke blogpost is het vaakst gelezen?
 3. Welk liedje heeft jou recent geraakt?
 4. Waar kun je echt van genieten?
 5. Wat is jouw guilty pleasure?
 6. welke mama-blogger is je voorbeeld?
 7. Wat is jouw favoriete kidsproof hotspot?
 8. Vertel iets wat nog niemand van je weet
 9. Waar kun je je s’ nachts voor wakker maken?
 10. Wat zijn je dromen voor de toekomst?