Oké, ik biecht het op. Ik heb cravings niet alleen wanneer ik zwanger ben. Gewoon altijd dat eten dat naar mij roept en ik sommige dingen echt moét eten als ik het zie of er alleen nog maar aan denk. Deels zal het vrouwen eigen zijn, maar ik vind zoveel dingen lekker en heb veel favorieten. Benieuwd naar mijn cravings?

Mijn cravings

  • Buggles met ‘chefke’ – Tja, chips. De mensen die me kennen weten allang dat ik een enorm chipsmonster ben. Éen van mijn favorieten zijn de Buggles met chefke. Je weet wel, zo’n tube smeerkaas met een koksmuts op. Het water loopt me nu alweer in m’n mond.

 

  • Friet met mayo – Ik zou het werkelijk elke dag wel kunnen eten. Het is dat ik weet dat het anders niet goed komt, maar damn I like it.

 

  • Chocola – Hoewel ik over het algemeen meer van de hartige dingen ben, kan ik chocola af en toe niet weerstaan. Ik heb dan wel mijn voorkeuren hoor. Het komt denk ik voor jullie niet als een verrassing wanneer ik zeg dat ik fan ben van Tony Chocolonely (en dan ook nog de caramel zeezout). Maar ook Milka en Dove smaken goed 😉

 

  • Puddingbroodjes – om dan nog even in het zoete te blijven; puddingbroodjes. Ik weet niet wat het is, maar als ik vind de combinatie zo lekker. Vroeger was ik door het dolle heen als mijn moeder als verrassing een puddingbroodje had meegenomen bij de bakker. Nu kan ik ze lekker zelf halen! Mmmm..

 

  • Mosselen – Er zullen nu een paar mensen denken: “jij bent gek!”. Ik geef toe, ze zien er niet uit. Maar ze zijn zóó lekker! Als ze in het mosselseizoen op de kaart staan, bestel ik ze gegarandeerd. Maar ook thuis maak ik ze sinds kort zelf klaar. En dan vooral de totale setting (meestal) in het zonnetje met een wit wijntje erbij, stokbroodje.. zien jullie me al zitten?

Ik kan er nog wel een aantal aan toevoegen, misschien iets voor een deel 2. En tjsa, ik weet eigenlijk ook niet waarom er geen komkommers of wortelen in dit rijtje staan. Vertel, hebben jullie dit ook? En wat zijn dan zoal jullie cravings? Vertel het in een reactie hieronder.