Nu Carice ouder wordt ontkomen we ook niet aan de hype die L.O.L. Surprise! heet. Ik zag het al veel vaker in de winkels liggen, want deze schattige poppen zijn ongekend populair bij de kleine meisjes. En ik snap het ook wel, ze zijn ontzettend leuk. Omdat er sindskort nieuwe L.O.L Surprise Sunshine poppen L.O.L lijn uitgebracht zijn, mochten wij één ontvangen. We vertellen je graag meer over deze bijzondere, tikkeltje magische, poppen van L.O.L. Surprise! En, aan het einde van deze blog heb ik nog een verrassing voor je, kijk snel verder!

L.O.L Sunshine! Makeover OMG Dolls

L.O.L Surprise! heeft drie nieuwe poppen uitgebracht, namelijk de Sunshine! Makeover OMG Dolls. Deze poppen hebben aan magisch tintje, want ze veranderen van stijl en kleur als ze in aanraking komen met UV-licht of de zon. Hoe tof is dat? Bubblegum DJ, Sunrise en Switches, zoals de poppen heten, krijgen een echte metamorfose als ermee in de zon gespeeld wordt. De kleur van hun haren en kleding veranderen langzaam en krijgen een nieuw kleurenpalet.

De poppen zijn 25 centimeter en hebben, zoals gezegt, drie personages met ieder hun eigen uiterlijk, kleuren en details.

  • Bubblegum DJ: Een échte meisjespop met kleurrijk haar en een vrolijke outfit. Wat ook echt tof is, is haar roze hartjesbril. Wanneer je haar in het licht zet, krijgt ze ineens blije gezichtjes op haar kousen. Te leuk! Je shopt haar hier
  • Sunrise: Sunrise heeft een hele toffe kimono, oorbellen en lange kousen. Wanneer je haar in het licht zet, komen er hele mooie details tot leven. Je shopt haar hier
  • Switches: haar favo kleur is pastelroze en dat zie je helemaal terug in haar outfit. Als je Switches aan het UV licht blootstelt veranderd haar roze outfit naar paars en komen zelfs toffe bloemenprints naar voren. Je kunt ze hier shoppen.

Nieuwe Tots

Daarnaast zijn er ook 12 nieuwe Tots die te verzamelen zijn. Ze hebben één overeenkomst en dat is dat ze allemaal van de zon houden. Laat daarom de zomer maar komen! Als de kinderen met de poppen buiten spelen, veranderen ook deze Tots van kleur. Neem je daarna de poppen weer mee naar binnen? Dan krijgen ze hun originele kleur weer terug. Echte magie!

De Tots zitten verpakt in een vrolijke bal, vol met toffe kledingstukken en leuke accessoires. Daarnaast hebben ze allemaal een unieke waterfles. Geef je hen een slokje water? Dan worden de kids weer getrakteerd op een toffe waterverrassing.

Wat vinden we er van?

Sunrise is een echte toevoeging voor poppenmoedertje Carice. Ze is helemaal verliefd op haar en speelt er ontzettend leuke rollenspellen. De magie waarmee de kleur van haar haren en outfit verandert is ook echt leuk voor kinderen. Zodra er zonnestralen door het raam naar binnen vallen, wordt de pop gepakt en wordt er met grote ogen gekeken hoe de metamorfose start bij de L.O.L Surprise Sunshine poppen. Ik kan wel zeggen dat we heel enthousiast zijn en dat dit het begin is van een L.O.L verzameling.

L.O.L Surprise Sunshine poppen

Samenvatting L.O.L. Sunshine! Makeover OMG Dolls

  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Adviesprijzen & verkooppunten: Bol.com va. €32,09, Blokker va. €34,99, Intertoys va. €39,99, Toychamp va. €34,99
  • Categorie: Poppen
  • Oordeel van Ps. Cheryl : 4 sterren

Winactie

We mogen ook zo’n toffe L.O.L Surprise Sunshine pop (Sunrise) aan iemand van jullie weggeven. Doe je mee? Geef dan in een reactie hieronder aan dat je meedoet (en vul een geldig mail adres in, alleen zo kan ik contact met je opnemen wanneer je gewonnen hebt) en waarom je graag Sunrise wilt winnen.

Niet verplicht, maar wel leuk als je ons ook volgt op de sociale media. Ps. Cheryl (instagram), Ps. Cheryl (Facebook) L.O.L Surprise Benulux. Volgende week 22 maart 2023 krijg de winnaar persoonlijk bericht via de mail.