Het is vaak lastig om een leuk cadeautje te bedenken wanneer er een kleintje op komst is, of wanneer er een baby geboren is. Ik heb er zelf moeite mee, maar ik hoor het ook geregeld om mij heen. Nu heb ik de perfecte cadeautip voor je, om aan de (toekomstige) ouders te geven: geboorte chocolade! Deze geboorte chocolade kun je easy online bestellen, ziet er súper tof uit en smaakt ook nog eens heerlijk! Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Geboorte chocolade geven

Waarom het zo leuk is om geboorte chocolade cadeau te geven? Gewoon omdat het er tof uit ziet, lekker is én een perfect cadeau is voor (toekomstige) ouders die alles al hebben. Je kunt roze of blauwe bonbons geven als kraamcadeau wanneer er een meisje of jongen geboren is. Maar wanneer je nog niet weet wat het geslacht van de baby is, bijvoorbeeld tijdens een babyshower, dan is het ook ontzettend leuk om een mix van roze en blauwe geboorte chocolade bonbons te geven.

Geboorte chocolade online bestellen

Nu vraag je je misschien af, waar kan ik die geboorte chocolade dan online bestellen? Dan kan bijvoorbeeld bij Chocoladebezorgd.nl Dit is dé chocolade website waar je terecht kunt voor de lekkerste chocolade producten. Voor jezelf, maar natuurlijk ook om cadeau te doen. Hun missie om mensen gelukkig te maken met chocolade slaagt naar mijn mening heel erg goed.

Roze en blauwe geboorte bonbons

Zo hebben ze bijvoorbeeld ook geboorte chocolade. Handgemaakte bonbons van witte chocolade, gevuld met beschuit met blauwe en roze muisjes. Het zit prachtig verpakt in een luxe cadeauverpakking en telt 35 bonbons. Je kunt de roze of blauwe bonbons ook in kleinere verpakkingen bestellen. Pluspunt vind ik ook dat je er een kaartje met persoonlijke boodschap bij kunt bestellen. Super handig voor het geval dat je de bonbons gelijk verstuurt naar de ontvanger. En, het is ook nog eens snel bezorgd!

geboorte chocolade bestellen

Heb jij wel eens geboorte chocolade bestelt of ontvangen? Hoe vond jij dit?