De Paasdagen komen er weer aan, dus de paasdecoratie kan weer van zolder gehaald worden. Een leuk gestylde paastak vind ik er helemaal bij horen. Tegenwoordig zie je meer dan alleen eitjes of de ‘ouderwetse’ paashangers in de takken. I love it! Ben je ook dol op originele paasdecoratie? Check dan de leukste paashangers en paasdeceoratie voor in de paastak.

Leuke paashangers & paasdecoratie voor de paastak

Papieren waaiers

In een paastak hoeft je niet persé een ei of een paashanger te hangen. Deze leuke papieren waaieres zijn ook super tof om in je paastak te hangen. Je koopt deze drie voor €2,00 bij HEMA.

Houten paashanger met naam

Als je van gepersonaliseerde items houdt, dan is deze paashanger paashaas met naam écht een leuke. Je shopt ‘m voor €7,99 bij KidsDeco.nl

Stoffen haasjes hanger

Deze leuke haasjes van stof zijn ook ontzettend leuk voor je paastak. Ze zijn er in drie verschillende kleuren (licht roze, roze en licht groen/blauw). Voor €1,99 kun je ze shoppen bij Blokker.nl.

Kuikentjes op clip

De good-old kuikentjes blijven leuk voor in je paastak. En ook nog in deze vrolijke kleurtjes. Bij HEMA shop je 10 stuks voor maar €1,50.

Houten paasei met uitgesneden naam

Deze paashanger met uitgesneden naam vind ik ook een pareltje. Hoe leuk is het om de paastak te personalersen met deze paaseieren. Zie je het al voor je hoe trots je kind(eren) zijn met hun eigen paasei in de tak? Voor €7,99 bij Kidsdeco.nl

Traditionele houten paashangers

De traditionele paashangers kunnen ook zeker niet in dit rijtje ontbreken. Deze 12 houten hangers hebben even een moderner sausje gekregen en staan super schattig in je paastak. Ze kosten €3,50 bij HEMA.

Paashanger schaapje

Wat een schatje! Hoe leuk staat dit schaapje in de paastak? Je shopt hem bij de Xenos voor €1,49.

Papieren paaseieren

Één van mijn favorieten zijn deze papieren paaseieren. In moderne kleuren en staan daarom in heel veel interieurs. Ik houd er van! Drie stuks heb je voor €2,00 bij HEMA.

Houten paasei met naam en stippen

Nog een schatje! Deze paashanger met naam en stipjes vind ik echt heel zoet. Je bestelt hem met de naam naar keuze voor €7,99 bij Kidsdeco.nl.

Shiny paasei van glas

Meer shiny in de paastak? Dan is deze set van 9 glazen hangeieren in verschillende kleuren super tof. Blokker verkoopt een set van 9 stuks voor €1,99.

Paaseieren van vilt

Deze paaseieren van vilt vind ik ook heel erg tof. Je hebt ze in verschillende kleuren, zoals grijs, mango, beige, wit, green of toffee. 10 stuks voor €24,95 bij Kidsdeco.nl.

Zwart wit paaseieren

Heb je veel zwart en wit in je interieur? Dan zijn deze monochrome paaseieren precies wat voor jou. Een set van 12 paaseieren in drie verschillende printjes shop je voor €2,99 bij Blokker.

Bloemhanger met naam

Wat een lieve paashanger, vind je ook niet? Deze bloem met naam shop je voor €7,99 bij Kidsdeco.

Paashangers van hout

Deze paasei hangers van hout verkoopt Xenos in een set van 6 stuks voor €1,49.

Pastel paaseieren

Jullie weten misschien wel dat ik dol ben op pastel in huis. Daarom ben ik helemaal verliefd op deze pastel paaseieren. Een doosje met 12 eieren shop je voor maar €2,99 bij Blokker.

Meer paasdecoratie inspiratie

Wil je je paasdecoratie niet kopen, maar liever zelf maken? Je kunt een hele toffe papieren paastak decoratie maken, die ik hier op de blog heb staan. Of misschien is deze houten paasdecoratie wel een leuke optie. Tot slot kan ik je nog aanraden om deze leuke paasslinger te bekijken om je huis helemaal paas proof te maken! Vrolijk Pasen!

paasdecoratie paashangers paastak