Help, lockdown. De winkels dicht, en ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau voor een vrouw? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres. Het is altijd lastig om een cadeau te bedenken voor je vrouw, moeder of zusje. En als kerstcadeau wil je het liefst wel iets speciaals geven, maar wat? Ik geef je inspiratie om een leuk kerstcadeau voor haar te vinden.

#1 Een mooi sieraad voor kerst

Misschien niet de meest originele uit dit rijtje, maar zeker wel een favoriet cadeau voor dames. Een sieraad is niet voor niets een populair kerstcadeau en hoeft niet eens heel duur te zijn. Een persoonlijk favoriet is bijvoorbeeld de Ti Sento collectie. Dit is een betaalbaar sieradenmerk met zilveren armbanden, ringen, oorbellen en colliers en je kunt ze online bestellen.

#2 Heerlijk luchtje

Wat het ook altijd goed doet, is om een heerlijk luchtje voor de vrouw uit te zoeken. Wanneer je het lastig vind welk geurtje lekker is, kijk dan stiekem even in de kast naar haar huidige geurtje. Op de site van verschillende parfumerie zaken kunnen je geurtjes zoeken in dezelfde geurlijn als haar favoriet van dit moment.

#3 Chocola

Welke vrouw houdt er nou niet van chocola? Daarom kan hij ook niet ontbreken in dit rijtje kerstcadeau inspiratie. Of je nu een doos bonbons of alle kleuren Tony Chocolonely repen shopt, het is eigenlijk altijd goed. Op de site van Tony Chocolonely kun je een persoonlijke wikkel maken met je allerliefste kerstwens bijvoorbeeld.

#4 Avondje uit

Één van de beste cadeautips voor moeders is een avondje uit. Als drukke moeder of vrouw is een avondje uit een topcadeau. Geef haar bijvoorbeeld een bon voor een avondje uit. Reserveer jullie favoriete restaurant (moet je wel even wachten tot ze weer open zijn in deze coronatijd) en regel oppas voor de kinderen. Ik weet zeker dat ze dit waardeert.

#5 Dameshorloge voor kerst

Een dameshorloge is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een accessoire. Op deze webshop voor sieraden kun je bijvoorbeeld de top 10 dameshorloges vinden, zodat je zelf kunt zien welke populair zijn. Je hoeft alleen nog maar een mooie uit te zoeken.

kerstcadeau voor de vrouw

#6 Duurzaam cadeau voor kerst

In deze tijd denken we (gelukkig) steeds vaker aan onze planeet. Daarom is misschien een fairtrade of duurzaam cadeau voor kerst ook wel iest voor haar. Denk aan heerlijke shampoobars of andere fijne verzorgingsproducten zoals een bodybar of wasbare wattenschijfjes. Maar ook onder dit kopje kan ik een lekkere Tony Chocolonely reep weer zetten.

#7 Persoonlijk kerstcadeau

Als laatste wil ik graag een persoonlijk kerstcadeau benoemen. Wanneer je je cadeau persoonlijk maakt, laat je duidelijk zien dat je er werk van hebt gemaakt en over na hebt gedacht. Schrijf bijvoorbeeld een mooie brief aan haar of laat je favoriete foto afdrukken op hout. Of hebben jullie fijne herinneringen aan een bepaalde plek? Bestel daar een kaart van, zodat deze een mooie plek in huis kan krijgen om er nog vaak aan herinnert te worden.

Ik hoop dat je iets aan mijn kadotips hebt gehad. Heb je zelf nog kerstcadeau ideeën? Geef ze vooral door in de reacties. En voor leuke kerstcadeautjes voor mannen moet je zeker even op deze blog kijken.

Wat rest is je kerstcadeau inpakken, maar gelukkig heeft Mirjam daar hele creatieve DIY manieren voor. Succes met het uitzoeken en inpakken van jouw kerstcadeau en ik wens je/jullie een hele fijne Kerst toe.