Een gepersonaliseerd cadeau is een leuk geschenk dat voorzien is van een foto, naam of een heel persoonlijk opgemaakte tekst. Er zijn een heleboel leuke gepersonaliseerde cadeau ideeën voor mannen. Denk bijvoorbeeld aan T-shirts, mokken of een bierpul. We vertellen je er hieronder graag nog wat meer over.

Gepersonaliseerde cadeau ideeën voor mannen

#1 Gepersonaliseerd T-shirt

Er is altijd wel een gelegenheid om een T-shirt te geven en te dragen met een naam, tekst of met die ene hele bijzondere foto. Dit kan bijvoorbeeld bij Monsieur Tshirt.

#2 Een mok

Voor de man die heel graag koffie drinkt is een gepersonaliseerde mok een leuk idee. Kies een mooie foto uit van de man die dit cadeau krijgt of bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto met familie en vrienden. Een andere mogelijkheid is alleen de naam of een persoonlijke tekst erop laten zetten. Niet alleen leuk voor nu, het is ook gelijk een soort blijvende herinnering voor later.

#3 Een bierpul

Voor de grootste bierliefhebber is een gepersonaliseerde bierpul natuurlijk een tof idee. Met naam of leuke foto maakt dat het natuurlijk helemaal af. Ik weet zeker dat de man nóg lekkerder zijn biertjes drinkt.

Gepersonaliseerde cadeau ideeën voor mannen

#4 Een barbecueschort

Voor een echte barbecuekoning of grillmaster is een gepersonaliseerde barbecueschort een prachtig geschenk. Dan staat de man die dit cadeau krijgt met nog meer plezier het vlees te grillen en te bakken. Leuk om hier een persoonlijke tekst de naam of een mooie foto op te laten zetten.

#5 Een poster

Heeft je man zijn eigen mancave thuis? Dan is een poster voor aan de muur wellicht een mooi cadeau. Laat een poster maken van een foto met daarop dat ene speciale uitje met zijn beste vrienden of van een andere sportieve en bijzondere activiteit of gelegenheid. Natuurlijk kan je er ook nog een persoonlijke tekst of naam aan toevoegen.

Gepersonaliseerde cadeau ideeën voor mannen

#6 Een muismat

Een toffe muismat voor in zijn werkkamer is natuurlijk ook een leuk idee. Dan kan hij onder werktijd nog even aan jou/jullie denken.

Meer cadeau inspiratie

Ben je opzoek naar leuke cadeautjes? Kijk dan de vele cadeau inspiratie die je op de blog van PS. Cheryl kunt vinden. Van cadeautjes voor de oppas tot cadeautjes voor kinderen die 1 jaar worden. Of wat denk je van cadeautjes voor iemand die je niet goed kent. Je kunt er in ieder geval heel veel inspiratie opdoen. Succes met het zoeken naar het juiste cadeautje!