Tegen het einde van het schooljaar is het weer tijd om na te denken over een leuk bedank cadeautje voor juf of meester. Een cadeautje als blijk van waardering voor het afgelopen schooljaar. Vaak krijgen ze kilo’s chocola of snoep, maar in deze blog laat ik je een paar originele persoonlijke bedank cadeautjes voor juf en meester zien.

Persoonlijke bedank cadeautjes voor juf en meester

Deze bedankjes uit de blog kun je helemaal personaliseren zoals je zelf wilt. Een foto van je kind er op? Of een mooie tekening? Of juist de naam van de juf of meester? Alles is mogelijk en dat maakt het juist zo leuk en origineel. Hieronder vind je een aantal leuke cadeautips op een rij.

#1 Sleutelhanger

Het eerste idee is een sleutelhanger met foto. Het is een metalen sleutelhanger, die aan één of twee kanten gepersonaliseerd kan worden. Je kunt er een leuke foto in plaatsen, een klein tekstje of je maakt gebruik van één van de standaard sjablonen die op de site staan. Deze sleutelhanger is natuurlijk uitermate geschikt voor aan de sleutelbos, maar hij staat ook heel leuk aan de tas van de juf of meester.

#2 Fotokussen

Een fotokussen die je zelf bedrukken kunt is ook een heel leuk idee voor een bedank cadeautje voor juf of meester. Het is namelijk al vanaf één stuk te bestellen en hebben een fijne afmeting (35 bij 35 centimeter). Ideaal om de klas mee op te leuken of voor in de bureaustoel van de juf of meester. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten stof, verschillende kleuren ritsen én is aan beide zijden te bedrukken. Je kunt een leuke foto gebruiken, maar ook een gepersonaliseerde tekst zoals in het voorbeeld hieronder is ontzettend tof.

#3 Mok

Als derde voorbeeld kun je een mok bedrukken met een foto, tekst zoals de naam van juf of meester of een zelfgemaakte tekening. Ik vind vooral een tekening zoals het voorbeeld hieronder erg tof om te geven. Zo kan de juf of meester nog heel vaak aan je kind denken bij het drinken van een bakje koffie of thee uit deze mok.

Meer inspiratie voor bedankjes voor juf en meester

Naast dat je leuke bedankjes voor juf en meester kunt kopen, kun je ze natuurlijk ook zelf maken. Een leuk voorbeeld is een bedankje voor een uitmundende juf (of meester). En ook dit leuke potje met vergeet-mij-nietjes wil ik je niet onthouden. Voor meer inspiratie kun je in deze blog zien welke cadeautjes voor juf en meester nog meer leuk zijn. Heel veel succes met het uitzoeken van een geschikt afscheidscadeau voor juf of meester!

Leuke persoonlijke bedank cadeautjes voor juf en meester