Voor je het weet is het weer Moederdag. Tijd om leuke moederdag cadeau ideeën op te doen. Wat vinden moeders nu echt leuk om te krijgen? Natuurlijk wil je iets geven wat origineel is en wat je moeder echt heel erg leuk vindt. Wij geven je hieronder graag leuke tips.

Wat vinden moeders leuk om op Moederdag te krijgen?

Moeder’s zijn super speciaal, want zonder haar was je er immers niet geweest. Het is daarom een goed idee om je moeder tijdens deze speciale dag in het zonnetje te zetten. En uiteraard hoeft het niet alleen met Moederdag. 🙂 Met deze tips zit je in ieder geval goed als het gaat om leuke en originele moederdag cadeau’s die ze leuk vindt om te krijgen.

1. Een lekker ontbijtje, high tea of uit eten in een restaurant

De meeste moeders vinden het fijn om een lekker ontbijtje of high tea te krijgen. Het is uiteraard een leuke verrassing als je met een heerlijk verwenontbijt komt. Er zijn ook veel moeders, die het heel fijn vinden om op Moederdag echt samen te zijn met het gezin (kinderen en kleinkinderen). Maak je moeder blij en neem haar mee uit eten naar haar lievelingsrestaurant. Misschien niet het origineelste cadeau maar wel eentje waar de meeste moeders heel erg van genieten en met plezier op terugkijken Maak op deze manier, mooie herinneringen voor later.

verwendag voor moeders

2. Een verwendagje

Geef je moeder een echt verwendagje. Wat vindt je moeder leuk om te doen? Maak je moeder bijvoorbeeld blij met een dagje wellness of shoppen. Maak tijdens een workshop zelf bonbons of bezoek een museum of dierentuin met elkaar. Het is ook gelijk een moment voor qualitytime samen met je moeder. Tip: kijk eens op vakantieveiligen, daar kun je vaak uitjes krijgen voor een leuk prijsje.

3. Een fotoshoot

Met heel het gezin samen op de foto. Het is een prachtig cadeau voor Moederdag. Iets waar je moeder jaren later ook nog met plezier op kan terugkijken. Kies een goede professionele fotograaf uit die jullie op je mooist vast kan leggen. De mooiste foto van de hele fotoshoot, laat je natuurlijk meteen afdrukken. Op canvas, hout of gewoon in een lijstje. Je hebt tegenwoordig ontzettend veel leuke ideeën om je foto op af te drukken.

4. Een leuk cadeaumandje

Een andere leuke cadeau tip, is een mandje vullen met allerlei dingen en die je moeder leuk of lekker vindt. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk geurende badbruisbal, kaarsjes of haar favoriete parfum. Maar je kan het mandje ook vullen met wat chocolade, koekjes (die je zelf kunt maken, zoals deze hartjes confetti koekjes), nootjes of iets anders wat je moeder heel erg lekker vindt. Een klein flesje bubbels, een roos of haar favoriete tijdschrift mogen hierbij ook niet ontbreken. Doe er tot slot nog een mooie kaart bij waarin je een mooie spreuk, gedicht of een persoonlijk verhaal schrijft voor je lieve moeder.

confetti koekjes voor valentijn bakken zelf maken

5. Moederdag knutselen

Iets wat de meeste moeders ontzettend leuk vinden om te krijgen, zijn zelfgemaakte moederdag knutsels. Gewoon omdat je er tijd en energie in gestoken hebt. Voor kleine kinderen kun je hier inspiratie opdoen om iets voor moederdag te knutselen. Maar je kunt natuurlijk ook iets bakken, zoals deze bokkenpootjestaart. Het is maar net waarvan jij weet waar je moeder van houdt.

moederdag ketting

Heb jij al een cadeau voor moederdag in huis? Of kun je nog inspiratie halen uit deze moederdag cadeau ideeën. Ik vind het leuk om terug te lezen in de reacties.