Soms heb je van die dingen die je helemaal vrolijk maken. Dat was ook zeker zo toen ik de traktatie van Chantal van Halteren voorbij zag komen. Wat een kleurrijke vrolijke traktatie heeft ze gemaakt voor de verjaardag van haar vijfjarige dochter. Gelukkig wilde ze het ook met alle liefde met ons delen in deze blog. Zo kun je ook zelf, met een paar simpele stappen, zelf aan de slag met deze zomerse traktatie!

Wat heb je nodig?

Hoe maak je deze zomerse traktatie?

  1. Dip de ijsbakjes in gesmolten chocolade en vervolgens in de eetbare sprinkles voor het leuke laagje aan de bovenkant. Hier kun je een discodip voor gebruiken of bijvoorbeeld gekleurde hageltjes.
  2. Laat het afkoelen in de koelkast
  3. Vul daarna de bakjes met bijvoorbeeld druiven, spekje en een stroopwafeltje
  4. Als afmaker steek je er nog een vrolijke prikker in en klaar is je zomerse trakatie!

Natuurlijk is hij niet alleen leuk in de zomer, maar kan hij op elke verjaardag het gehele jaar door getrakteerd worden. Elke verjaardag en is vrolijke dag nietwaar? De zon moeten we er soms zelf gewoon even bij denken 😉

Meer traktatie inspiratie

Ben je opzoek naar meer inspiratie voor leuke traktaties? Dan kun je op Ps. Cheryl ontzettend veel traktatie ideeën opdoen, zoals deze leuke bloementraktatie of grappige mummietraktatie. En ook voor de allerkleinsten zijn leuke traktaties te vinden, zoals deze gezonde BEAR Fruitroll trakatie. Wil je gewoon kijken wat er allemaal nog meer te trakteren valt? Bekijk dan zeker even de traktatiepagina. Ik weet zeker dat er iets leuks en lekkers voor je bij zit.