Hoera! Carice is 3 jaar geworden. Tijd om weer een leuke traktatie te geven aan alle kinderen van het kinderdagverblijf. We kozen voor een traktatie met BEAR Fruit Rolls. Een makkelijke traktatie die ook nog voorverpakt (coronaproof) en vrij gezond is. In de blog vind je een gratis printabele voor de schattige beren om binnen no time leuke verpakte traktaties te hebben.

Gezonde traktatie

Op de meeste scholen en kinderdagverblijven is er een gezond traktatie beleid. Ik snap dat wel en doe er graag aan mee. Op zoek naar een leuke en lekkere verantwoorde snack, kwam ik al snel op de BEAR Fruit Rolls. Mijn kinderen zijn er in ieder geval dol op en ik hoop de kinderen op het kinderdagverblijf ook.

De BEAR Fruit Rolls zijn er in verschillende smaken, en gemaakt van gedroogd fruit en groente. In elk pakje zitten twee pure fruitrolletjes (Yoyo’s) én een leuk informatief kaartje over een land in de wereld. De fruitrolletjes zijn zonder toegevoegde suikers of andere onnodige ingrediënten. Wat mij betreft een (redelijk) gezonde traktatie dus.

Beren traktatie met BEAR Fruit Rolls

Het leek me een leuk idee om de BEAR zakjes ergens in te verwerken. Dit keer ging ik niet voor een echte thematraktatie zoals ik de vorige keren deed met de Pieter Konijn trakatie, LEGO traktatie of PAW Patrol trakatie . Het werden deze schattige beren die allemaal een zakje beet houden met hun pootjes. Een lieve beren traktatie voor de kleine kinderen op de opvang. Leuk voor een meisje dat 3 jaar wordt, maar bijvoorbeeld ook leuk als afscheidstraktie: ‘Het was beregezellig! Maar nu ga ik naar de basisschool.’

Met gekleurd karton papier, een zwarte stift, lijm en een paar wiebeloogjes én deze printable van de beer ben je binnen no time klaar. Ik heb karton en wiebeloogjes van de Action gebruikt. Als je gebruikt maakt van de printable, die je hieronder kunt downloaden, kun je hem uitprinten op A5 formaat.

Download hier de gratis printable voor de beren traktatie

beren traktatie voorverpakt

Meer traktatie inspiratie

Er staan inmiddels al veel meer leuke traktaties op de blog. Dus mocht je nog meer inspiratie nodig hebben voor een traktatie voor het kinderdagverblijf, dan zijn bijvoorbeeld deze toverstafjes als afscheid van de peuterspeelzaal een leuk idee. Of deze voorverpakte traktatie met een kleine auto als cadeautje. En ook deze verantwoorde traktatie met lolly’s is een hele leuke als je nog een verantwoorde traktatie zoekt. In ieder geval wens ik je veel plezier met het voorbereiden van een leuke traktatie!

Ook leuk:

traktatie met BEAR Fruit Rolls