We zijn al een tijdje fan van het speelgoed van De Klorofil Wereld en hebben al een aantal speelsets van hen mogen uitproberen. Misschien weet je de Magische Speelboom nog, de Schoolset of de Winterspeelset van Klorofil? Hier thuis hebben de kinderen er al heel wat uurtjes mee gespeeld. Nu is er weer een hele toffe uitbreiding van de Magische Wereld van Klorofil: De Camper! Gastblogger Esmee en haar kinderen mochten het uittesten en vertellen graag wat ze er van vinden.

De Magische Wereld van Klorofil

Voor wie Klorofil nog niet (goed) kent, stellen we dit toffe speelgoedmerk graag nog even voor. Al jarenlang is Klorofil namelijk een begrip in de wereld van speelgoed. Ze bieden diverse speelsets aan met verschillende uitbreidingsmogelijkheden voor kinderen tussen de 1,5 en 7 jaar oud. De speelsets stimuleren de fantasie en verbeeldingskracht van kinderen, doordat er talloze verhalen mee te vertellen zijn. Daarnaast zijn ze van hoge kwaliteit, wat ideaal is voor kinderen in deze leeftijdscategorie. Bovendien kunnen alle speelgoedsets heel goed met elkaar worden gecombineerd. Stel je eens voor: je wordt wakker in de Magische Speelboom en gaan daarna op avontuur in de camper. Hoe leuk is dat!

Eropuit met de camper

De dierenfamilies van Klorofil leven heerlijk in hun natuurwereld, rondom de Magische Speelboom, maar gaan maar al te graag op avontuur. Met de nieuwe Camper, een echt huis op wielen, kunnen ze nu op reis. Net als de andere Klorofil-speelsets is er bij deze set ook van alles te beleven, met verborgen ruimtes en accessoires om te ontdekken.

De Camper heeft een eigen keuken, eetkamer en slaapkamer waar van alles te doen en te verkennen is. De ronddraaiende kuipstoelen, de verborgen tv die met de bekende ‘POP’ tevoorschijn komt, de oven waar je verschillende gerechten kunt bereiden, de tafel die je kunt veranderen van eettafel naar spelletjestafel, en de slaap- en speelruimte onder het dak met een glijbaan en draaimolen, zorgen voor een onvergetelijke speelervaring. Alle meegeleverde accessoires, zoals het walrusvriendinnetje Lena en de picknicktafel, kunnen eenvoudig in de Camper worden opgeborgen. Dankzij het praktische handvat kan de Camper overal mee naartoe worden genomen.

Wat vinden we er van?

Tijdens het uitpakken was het al een feestje voor de kinderen en konden ze niet wachten om er mee te spelen. De camper is goed van formaat en er zit één poppetje bij inbegrepen. Dit poppetje kan glijden vanuit het bed, rondjes draaien op de bestuurderstoel en bijrijdersstoel en op een soort speeltoestelletje boven in de camper. Doordat het poppetje onderin ruimte heeft, kun je deze makkelijk bevestigen op de zitjes. De kinderen spelen er ontzettend veel mee. Zelfs de jongste die normaal gesproken nog niet helemaal zelfstandig kan spelen, vermaakt zich hier uren mee. De camper is goed van formaat, je kunt hem makkelijk overal mee naar toe tillen en is ‘’hufter’’ Proof. Ideaal voor straks mee op vakantie en voor in de tuin om mee te spelen!

Klorfil Camper meenemen

Samenvatting Klorofil Camper

4 sterren

Wil je de Camper speelset van Klorofil winnen? Doe dan mee aan de winactie op Facebook!