Styling inspiratie voor moeders

zelf ijsthee maken tastea theeblend zomerdrankje

Heb je interesse in samenwerken met PS Cheryl? Dat kan, kijk gerust op deze pagina rond. Je kunt jouw aanvraag en/of voorstel doen, via de contact knop onderaan deze pagina.

Je kunt bij PS Cheryl samenwerken op diverse manieren. Bijvoorbeeld door het laten schrijven van een review, een advertorial of product placement. Zoals je in onderstaande samenwerkingen kunt zien, besteed ik veel tijd aan het maken van mooie foto’s en goede blogs, die door mijn volgers goed bekeken worden.

Al vele merken en bedrijven gingen je voor! Je kunt ook de mediakit van PS Cheryl aanvragen.

 

Bekijk hier een aantal samenwerkingen

Dit is PS. Cheryl

Hi, ik ben Cheryl (32 jaar), getrouwd en moeder van zoon Wisse (2016) en dochter Carice (2019). Met z’n vieren wonen we in in Kollum, een gezellig dorpje in Friesland. I love bloemen, mooie dingen, koffie en chocola. Ik vind het geweldig mijn blog te vullen met toffe (styling) inspiratie voor vrouwen.

Mijn hart maakt dan ook steeds sprongetjes als ik zie hoeveel ik van jullie al heb mogen inspireren. Geweldig! 

PS Cheryl Over Mij

Gelijk naar alle styling inspiratie?